Пълнолунията обикновено са един от най-интензивните космически моменти на всеки

...
Пълнолунията обикновено са един от най-интензивните космически моменти на всеки
Коментари Харесай

Зодиите, които ще преживеят най-тежко пълнолунието през април

Пълнолунията нормално са един от най-интензивните галактически моменти на всеки месец, само че пълнолунието от април 2021 година ще изведе възприятията ни по още по-голям метод от нормално. Това е по този начин, тъй като този лунен цикъл се организира под управлението на водния знак Скорпион и се оказва и първата суперлуна за годината. Всеки би трябвало да се приготви за някои мощни лунни разкрития, само че следните зодиакални знаци ще бъдат най-засегнати от пълнолунието през април 2021 година и евентуално ще имат трансформиращи прекарвания.
Телец
 Пълнолуние в Дева - какво да чакаме Пълнолуние в Дева - какво да чакаме
Днес, 27 февруари в 10,17 часа настава Пълнолуние в знака Дева.  Денят е удобен за всяка по-детайлна работа, която изисква...
Понастоящем е сезонът на Телеца, тъй че има доста деятелен фокус върху вашите цели и проекти. Но това пълнолуние удря бранша на връзките, тъй че очаквайте да насочите изцяло фокуса си към най-близките си партньорства. Тайните могат да излязат на открито или надълбоко вкоренените недоволства могат да изплуват на повърхността. Ако сте чакали късмет да отворите сърцето си и да задълбочите връзката си с някого, в този момент може да е подобаващ миг да сложите всичките си усеща на масата.
Лъв
Пълнолунията постоянно имат капацитета да пораждат огромни усеща, само че това ще бъде даже по-емоционално за вас от нормално, Лъвове. Това е по този начин, тъй като удря сензитивна и сантиментална част от вашата карта и ще откроява всевъзможни проблеми, близки до дома. Независимо дали става въпрос за рецесия вкъщи, драма с членове на фамилията или някакви мощни мемоари, които изплуват на повърхността, вие заслужавате време да обработите страстите си и да подредите персоналните си каузи. Поставете кариерата си на пауза за миг, с цел да можете да се справите с тези персонални въпроси.
Скорпион
 Розовата Супер Луна (ВИДЕО И СНИМКИ) Розовата Супер Луна (ВИДЕО И СНИМКИ)
Явлението розова Супер Луна - е най-голямото събитие, обвързвано с естествения сателит на Земята, което се очакваше тази година. Super...
Сезонът на Телец ви е предиздвикал да се концентрирайте върху партньорствата и да се справите с някои непредвидени промени в любовния си живот, само че това пълнолуние пренасочва фокуса си върху вас за няколко дни. Време е да намерите баланс сред това, което давате на своя сътрудник и метода по който се чувствате. Дали сте себе си? Дали си давате това, от което имате потребност?  Или въпросите за любовта и ревността ви пречат? Време е да се изправите против себе си без външния звук и да получите известна изясненост какво желаете. Защото не можете да деянията живота на фантазиите си, в случай че не сте съставили пътна карта на това по какъв начин желаете да наподобява.
Водолей
Сезонът на Телец постоянно е време за вас да влезете във вътрешността и да се концентрирайте върху персоналния си живот, Водолей. В момента сте видяни от всички верни хора, без значение дали го осъзнавате или не - тъй че присъствайте на всяка среща, като че ли сте на сцената, и дайте всичко от себе си. Това е идеалният миг за привършване на огромни професионални планове, защото ще бъдете на върха на играта си и ще можете да покажете уменията си, до момента в който представяте работата си. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР