Пълнолунието крие много опасности, тъй като оказва влияние върху всяко

...
Пълнолунието крие много опасности, тъй като оказва влияние върху всяко
Коментари Харесай

Oчаква ни опасно пълнолуние: вижте за какво да внимавате

Пълнолунието крие доста рискове, защото оказва въздействие върху всяко живо създание и държанието на жителите на планетата се оказва изцяло непредвидимо.
Идва 15-ти лунен ден, пълнолуние, на 7 март нощната звезда минава в знака Дева.

Лунен календар на делата за 7 март

Астролозите поучават да посветите този ден на духовни практики, филтриране на мислите и саморазвитие. Такива дейности ще оказват помощ да се избегнат неточности, които постоянно се вършат по време на пълнолуние. По това време в хората се разсънва злоба и поражда предпочитание да навредят на близките.

Ако имате опция да останете вкъщи, тогава е по-добре да прекарате този ден сами, с цел да не се поддадете на разнообразни изкушения. Тъй като Луната мина в знака Дева, можете да помислите за промени в живота си. Например, намерете ново занимание, започнете диета или научете нови физически извършения. Във всеки случай, в случай че желаете да измененията нещо в себе си, тогава това е доста удобно време за това.

Все отново би трябвало да се има поради, че пълнолунието е магическо време, което се характеризира с чести промени в настроението и неустойчив прочувствен декор. Преди да вземете каквото и да е решение, би трябвало деликатно да прецените какви последици ще докара до него.

Лунен календар за хубост и здраве за 7 март

Специалистите в региона на астрологията считат, че 7 март ще бъде удобен за развиването на интелекта. Необходимо е да отделите време за четене на книги, проучване на непознати езици и други науки, които ще подтикват мозъка.

По време на пълнолуние нервната система става изключително уязвима. Много проблеми наподобяват ужасни, макар че в действителност не се случва нищо извънредно. Затова би трябвало да се съберете и да отложите решаването на сложните задания за по-благоприятно време.

Също по този начин вероятността да попаднете в конфликтна обстановка нараства няколко пъти. Няма потребност да отговаряте на провокациите на другите. Трябва да бъдете тактични и да се опитате да намерите компромисни решения, които да устройват оптимално всички.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР