"ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИТова е времето, в което нашите желания /Слънце/

...
"ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИТова е времето, в което нашите желания /Слънце/
Коментари Харесай

Сложен астроден утре - slava.bg

"ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ

Това е времето, в което нашите стремежи /Слънце/ и нашите потребности /Луна/ застават едно против друго /опозиция- 180 градуса/, този месец по преносимата ос Близнаци- Стрелец /на 19-я градус/.

Ще имаме потребност /Луна/ от връзка и говорене в близкото обграждане, с братя/ сестри или родственици, да "раздвижим мозъка си ".

Желанията ни /Слънце/, от своя страна ще са свързани със развлечение при едни и с духовно израстване при други.

Когато двете Светила са в съпротива маркираме, че интервала не е лек, тъй като е налична борба, независеща от нас сред желая и искам.

-Добра посока за това Пълнолуние е да "маркираме ", почтено пред себе си от какво имаме потребност и какво желаеме от бъдещето, да създадем проект, да изчакаме подобаващия миг, без да бързаме, без излиини страсти, умерено и градивно.

-Следващите 14 дни Луната ще бъде намаляваща и не е добре да стартираме нови начинания.
-В момента на Пълнолунието е налична напрегната настройка на Слънце и Луна с планетата Нептун, която се свързва с неразбираемите неща и задкулисието. Да бъдем деликатни в диалозите, тъй като има заплаха да се замесим в злословия, да се объркаме в преценките, да не бъдем разбрани. Нептун е рисков, тъй като е неразбираем. Храненето също да бъде деликатно.

Наличното напрежение сред Луна и Нептун може да докара до хранителни проблеми и разтройства. Приемането на алкохол да е с мярка тъй като в подобен миг мъчно можем да си слагаме граници. Препоръчвам, при такава настройка да се обърнем към "добрата " страна на Нептун: медитация, музика, изкуство, плуване, разходки измежду природата, навестяване на курсове за личностно опознаване и израстване.

-Наличен е още един съвпад в този миг сред Сатурн /стабилност и отговорност/ с Венера /партньорства и пари/ и Плутон /трансформация и власт/, който ще изисква от нас отговорност на тези тематики и в случай че сме подготвени да се пригодим към новите условия те ще стартират да се случват по най- положителния за нас метод.

Защото: Когато имаме вяра в себе си, имаме вяра и в другите.

С обич Джина.❤ ", написа сестрата на известния починал астролог Иван Станчев
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР