Пълнолуние в 09:00ч и частично лунно затъмнение в 09:13ч в

...
Пълнолуние в 09:00ч и частично лунно затъмнение в 09:13ч в
Коментари Харесай

Провокативен, сложен и силно енергиен ден

Пълнолуние в 09:00ч и отчасти лунно затъмнение в 09:13ч в 5-я градус на знак Везни, невидимо от България.

Луната е в символ Везни до 11:04ч на 27 март

Луната е във Везни е  обвързвана със обществени връзки и общуването. През този интервал можете елементарно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на потребностите на другите. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за хубостта, изкуството и естетиката също могат да излязат на напред във времето. Можете да употребявате творчеството си, с цел да се обърнете към нови планове или да се окажете на арт или обществено събитие.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие. 

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 19:03ч

Денят е провокативен и комплициран, със мощна сила. Ден, в който сме подложени на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Съдбата може да ви подложи на тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Тези трендове могат да доведат до нервност, експанзия и крах на силите.

Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Старайте се да запазвате успокоение във всяка обстановка, да не се поддавате на изблиците на страстите. Бъдете деликатни и внимателни, запазете вътрешно успокоение. 

Бързането, недомислените решения, неспособността за оценка на рисковете и несъразмерните упоритости могат да повлияят отрицателно на работата.  Всичко, което се започне  в този лунен ден е обречено да среща трудности. 

Пазете добре движимостите си. Избягвайте да поддържате връзка с отрицателни хора и да стартирате нови каузи с непознати: има огромен риск да попаднете под непознато въздействие, да станете жертва на машинация.

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове, постоянно зараждащи на полова основа. Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време.  

15-ти лунен ден е рисков интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. 

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 19:03ч на 25 март до 20:05ч на 26 март

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР