Пълно слънчево затъмнение наблюдаваха хора от цял свят на 2

...
Пълно слънчево затъмнение наблюдаваха хора от цял свят на 2
Коментари Харесай

Топ астроложка: Слънчевото затъмнение на 2 юли обърка живота на всички зодии

Пълно слънчево затъмнение следиха хора от целия свят на 2 юли в Чили и Аржентина. Макар за останалите феноменът да не бе явен, той се отразява на всеки жив човек. През интервала на затъмнения (всеки от тях стартира да се усеща 3 месеца преди и 3 месеца след това) си коства да бъдете деликатни, тъй като силата е доста мощна. Нашите мисли и дейности могат да слагат схемата на смяна за идващите 12 месеца.
Световноизвестната арстоложка Анджела Пърл разкрива какво вещае слънчевият феномен за всяка една зодия и какви промени да чакаме в близкото бъдеще.
В Овен това затъмнение ще повлияе на 4-ти дом – къщата на фамилията и кариерата. Сега е моментът да разговаряте сърдечно с близки и може би да простите, в случай че в фамилията има отвращение от някого.

Добър е моментът за смяна на мястото на престояване, пренасяне, започване на ремонт и възобновяване на дизайна на жилището. Третата къща – къщата за връзка и контакти, ще бъде от особена значимост за Телците в интервала след затъмнението. Добре да прегледате кръга на хората, с които поддържате връзка, и да се разделите с токсичните. Така ще почувствате прилив на мощ и сила. В Близнаци затъмнението ще включи къщата на парите и финансите. Възможна е финансова помощ от близки хора, на хоризонта може да се появи работа с по-високи приходи и вероятност за кариерно развиване. Добър миг е да получите скъпи неща под формата на къща, кола или скъпи бумаги.

През този интервал Раците ще бъдат изцяло съсредоточени върху себе си. Козметични процедури, опити с външен тип и коса – всичко това ще бъде допустимо най-успешно и уместно. Раците ще стартират да се трансформират както вътрешно, по този начин и външно. Нещо остаряло и излишно ще изчезне на назад във времето при Лъвовете. Почистването е потребно както на физическо, по този начин и на умствено равнище. Минете на диета, отидете в спа център, започнете да медитирате. Девите ще се почувстват значими. Партньорите, както и хората от вътрешния кръг, ще поддържат всички ваши нови хрумвания и инициативи, изключително в случай че са свързани с образование, нови познания, дребни пътувания, придвижвания и даже промяна на автомобил. Някои самотни представители на зодията могат да срещнат човек, с който ще имат лек флирт. Разрастване в сериозна връзка може да предотврати вашите предубеждения и стандарти.

Везните е допустимо да сменят работата или да преминат към по-високоплатено равнище. Промяната на статуса включва още предложение за брак или вест за бременност. Във всеки случай, това ще бъде крачка напред. Много Скорпиони в този интервал ще се почувстват като че ли са потънали в безпорядък. Ще бъде мъчно да възнамеряват. Договореностите могат да бъдат унищожени по изцяло самостоятелни от тях аргументи. Стрелците също могат да чакат нови оферти за работа. Що се отнася до останалото, в областта на любовта и връзките с другите проблемите могат да зародят не по ваша виновност. Така ориста ревизира силата на заобикалящата ви среда.

Козирозите ще имат проблеми в брака. Не забравяйте, че никое затъмнение не може да унищожи мощен и съразмерен съюз, споделя Анджела Пърл. Нов човек може да влезе в живота на Козирога, което би довело до романтика и положително въодушевление. Водолеите ще имат здравословни неразположения. Добре е да се подложат на медицински прегледи, масаж или да се отиде в санаториум за спа лекуване. Да чакат промени в връзките с обичания човек. Рибите също ги чакат фамилни катаклизми, само че са за положително. Тези, които желаят да вършат промени със себе си, ще имат триумф. След затъмнение ще отслабват по-лесно.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР