Пълни стадиони и събития на максимален капацитет във Великобритания от

...
Пълни стадиони и събития на максимален капацитет във Великобритания от
Коментари Харесай

Страхотна новина: Пълни стадиони за старта на Висшата лига

Пълни игрища и събития на оптимален потенциал във Англия от 19 юли. Това стана ясно, откакто английското държавно управление разгласи новият стадий от разхлабването на ограниченията против COVID-19 на Острова.

Премиерът Борис Джонсън, дружно с основния медицински специалист професор Крис Уити и ученът Сър Патрик Валанс, оповестиха решението на брифинг, а това значи, че новият сезон във Висшата лига ще стартира пред претъпкани трибуни за наслада на многочислените футболни почитатели, които бяха принудени да гледат съвсем цялата предходна акция в домовете си.

Отпада наложителното условие за съблюдаване на отдалеченост, както и за носене на маски. Все отново ще има рекомендации за слагане на маска, когато човек се намира измежду огромно скупчване на хора. Никъде няма да се изискват имунизационни паспорти или негативни проби за ковид. Дава се обаче опция на избрани уредници на събития да упорстват за такива, в случай че преценяват, че има потребност от сходно нещо.

Англия е измежду страните с най-голям % на имунизирани против COVID-19 и здравни управляващи считат, че заболеваемостта ще продължи да спада.

Все отново решението за цялото това обявено цялостно отваряне ще бъде ревизирано на 12 юли, като от голяма важност ще са резултатите от разпространяването на ковид в страната все още. Ако няма нещо притеснително, тоталното разхлаване на ограниченията ще влезе в действие от оповестената към този момент дата 19 юли.

" Ще загърбим настоящите до момента рестрикции и ще дадем опция на хората сами да вършат своя осведомен избор за метода, по който да се оправят с вируса ", разгласи Борис Джонсън.

Новият сезон във Висшата лига стартира на 13 август. Седмица по-рано е мачът за " Къмюнити шийлд " сред " Лестър " и " Манчестър Сити ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР