Пълна готовност да посрещнат всички желаещи ваксина срещу COVID-19 обявиха

...
Пълна готовност да посрещнат всички желаещи ваксина срещу COVID-19 обявиха
Коментари Харесай

В ”Пирогов” записвали желаещите ваксина, но никой не вдига телефона

Пълна подготвеност да посрещнат всички искащи ваксина против COVID-19 оповестиха от столичната болница “Пирогов ”, само че часове по-късно стана ясно, че никой не подвига телефона си за записвания.
Поради тази причина опашки от искащи незабавно се извиха през лечебното заведение, откакто стана ясно, че няколко етапи ще протичат редом, а министър председателят Борисов даде обещание “зелен коридор” за искащите и даже подреди на здравните специалисти в Министерския съвет персонално да управляват процеса във всяка точка на страната.

" Пирогов " ваксинира всички, които попадат в четирите етапи от Националния имунизационен проект с имунизацията на Oxford/AstraZeneca, оповестиха на страницата си във Фейсбук от лечебното заведение. От “Пирогов” оповестиха, че на 19, 20 и 21 февруари петте зони за имунизация в лечебното заведение са в подготвеност да посрещнат всички, в това число и възрастни хора на и над 65-години и лица с съпътстващи хронични болести.

В информацията са оповестени и телефони, на които може да се запише час за слагане на ваксина, на които обаче искащи да се имунизират не могат да се свържат с оператор.

От мненията под известието в обществената мрежа излиза наяве, че е по този начин от часове. Никой от коментиралите не е съумял да запише час.

От болничното заведение твърдят, че в петък, събота и неделя кабинетите за имунизация ще работят от 08:30 до 17:00 часа, че техните експерти разполагат с обновени указания за метода на предпазване на медикамента на Oxford/AstraZeneca, за кого той е подобаващ и за кого не е целесъобразен, осведомят от OFFNews.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР