Пълна гама услуги за мобилност в премиум обстановката на новия комплекс

...
Пълна гама услуги за мобилност в премиум
обстановката на новия комплекс
Коментари Харесай

Изцяло нови, самостоятелни автосалони на Ford, Volvo и Jaguar Land Rover във Варна

Пълна гама услуги за подвижност в премиум обстановката на новия комплекс на МОТО-ПФОЕ

Днес новият напредничав автомобилен комплекс на МОТО-ПФОЕ отвори порти за клиентите в морската столица и района. Модерен, функционален и първокласен, това е ексклузивен център за подвижност, с изцяло независими шоуруми за FORD, VOLVO и JAGUAR LAND ROVER, построени според най-актуалните стандарти на производителите. Специално за церемонията дойдоха господин Томохиро Йонеяма, Генерален Мениджър бизнес направление „ Автомобилни и строителни системи ” в Сумитомо Корпорация Европа, г-н Чаба Лакатош, Регионален управител на Volvo за Централна, Източна Европа и Африка и господата Атанас Фурнаджиев, Димо Николов и Масухиро Ояма, шефове на Мото-Пфое група. В официалната пресконференция присъединяване взе и господин Атанас Стоилов, кмет на Община Аксаково, на чиято административна територия се намира автомобилният център срещу Летище Варна.

През актуалната година МОТО-ПФОЕ стартира огромен капиталов план в мрежата си от търговско-сервизни комплекси в страната, който ще приключи през 2021 година Първият напълно освежен фирмен комплекс по тази стратегия, отговарящ в пълна степен на високотехнологичните стандарти на JAGUAR, LAND ROVER, VOLVO и FORD, е този във Варна. Новият внушителен център на компанията в морската столица на България въплъщава духа и философията на автомобилните марки в портфолиото на МОТО-ПФОЕ.

ARCH-концепцията на JAGUAR LAND ROVER цели да постави притежателите на британските марки в центъра на вниманието и в сърцето на бизнеса – с функционалност, удобство и разкош, поради които те избират автомобилите си. Ексклузивността е въплътена и в най-дребния подробност на всеки ARCH комплекс на JAGUAR LAND ROVER по света, сега вече и в профилирания шоурум във Варна.

Автосалонът на VOLVO показва по забележителен и съвременен начин великолепните артикули на шведския производител. Архитектурният дизайн и изборът на материали и повърхности допринасят за основаването на изискано пространство, в което е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия VRE. Минималистичният, изчистен и обикновен жанр въодушевява ценителите с уютната атмосфера на топла скандинавска къща.

Mодерният, характерен дизайн и иновативните технологии, влагани в един от най-динамично разрастващите се напоследък всеобщи автомобилни марки, FORD, повлиява и естетиката в новия шоурум на марката във Варна, съгласуван с внедряващия се неотдавна на всички места по света стандарт FORD STORE.

За съвсем всички детайли в новия комплекс на МОТО-ПФОЕ във Варна са използвани снабдители, одобрени от производителите на световно равнище – от рекламните и указателни табели и пилони, през настилките, мебелите и даже видео екраните. Вложените големи средства се аргументират с убедеността на компанията, че тази брандова идентичност ще способства за още по-голяма преданост на ценителите НА FORD, VOLVO, JAGUAR и LAND ROVER в града и района.

И още една добра вест за клиентите – до края на месец ноември, по случай откриването на комплекса във Варна, МОТО-ПФОЕ предлага изключителни преференции за покупка и обслужване, вариращи като условия за четирите бранда в портфолиото. Пълна информация може да се получи от комерсиалните консултанти в изцяло актуализирания комплекс на компанията срещу Летище Варна.

През 2019-та година капиталовият размах на компанията продължава с нов дом на VOLVO в София и независими центрове на VOLVO и JAGUAR LAND ROVER в Пловдив. Масовата марка в портфолиото на компанията, FORD, също ще преобрази представянето си пред клиентите. МОТО-ПФОЕ разпростира своята мащабна капиталова политика, по която първият напълно обновен търовско-сервизен комплекс е този във Варна, към този момент като част от световната SUMITOMO CORPORATION, една от най-големите японски финансово-търговски корпорации, със 100-годишна история, 900 лични компании и над 75 ооо чиновници по целия свят, включително тези в България. Сумитомо развива своя активност и има ползи в изключително разнородни сфери – от природни запаси, енергетика и транспорт, включително коли, до продажбата на всевъзможни артикули към крайни клиенти. Корпорацията непрекъснато търси поле за следващи сполучливи вложения.

„ Мащабната капиталова политика на Мото-Пфое, към този момент като част от глобалната фамилия SUMITOMO CORPORATION, планува в следващите две години да имаме изцяло нови автомобилни центрове, в съответствие с най-актуалните стандарти на изключителните марки, които представляваме. Първият ни напълно обновен търговско-сервизен комплекс, със самостоятелни шоуруми за Ford, Volvo и Jaguar Land Rover, отваря порти през днешния ден във Варна ”, откри медийното събитие Димо Николов, Управител на Мото-Пфое.

„ Sumitomo Corporation има вяра в по-нататъшния растеж на автомобилния бранш в България и по тази причина продължава да влага в търговската мрежа на Moto-Pfohe. Нашият подход към клиентите можем да опишем с японската дума "omotenashi ", което означава, че се отнасяме към тях с уважение и почит, без да очакваме насреща признателност или компенсация ”, сподели Томохиро Йонеяма, Генерален Мениджър бизнес направление „ Автомобилни и строителни системи ” в Sumitomo Corporation Европа.

„ Volvo Cars благодари на Мото-Пфое за изключителния професионализъм в обслужването на нашите клиенти в България. Тук дружно градим имиджа и бъдещето на Volvo, което е в три направления. Безопасност – до 2020 година в нов автомобил Volvo няма да пострада тежко или да загине нито един човек. Електрификация – до 2025 година ще предлагаме единствено плъгин хибриди или изцяло електрически модели. Свободно време – още веднъж до 2025 година иновативните технологии и свързаността във Volvo моделите ще подсигурява на клиентите ни до една седмица повече време за семейството, приятелите или любимото хоби ”, сподели Чаба Лакатош, Регионален мениджър на Volvo за Централна, Източна Европа и Африка.

„ Мото-Пфое е първият огромен вложител на наша територия и е лицето на Община Аксаково, тъй като е навръх границата ни с Община Варна. Като пътувате от Варна минавате на първо време около Мото-Пфое и навлизате в Аксаково ”, започна обръщението си към присъстващите Атанас Стоилов, кмет на Община Аксаково.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР