Палестинските екипи на гражданската защита са открили масов гроб в

...
Палестинските екипи на гражданската защита са открили масов гроб в
Коментари Харесай

Близо 200 тела са открити в масов гроб в болница в Хан Юнис в Газа

Палестинските екипи на гражданската отбрана са разкрили всеобщ гроб в медицинския комплекс Насър в Хан Юнис в Газа, като до момента са открити 180 тела, научи Ал Джазира, защото Израел продължи да бомбардира разрушения крайбрежен анклав повече от шест месеца.

Откритието в събота, което продължава и в неделя, идва, откакто израелската войска изтегли войските си от южния град на 7 април. Голяма част от Хан Юнис в този момент е в руини след месеци на безмилостни израелски бомбардировки и тежки боеве.

„ В двора на болничното заведение членовете на гражданската отбрана и парамедиците извадиха 180 тела, заровени в този всеобщ гроб от израелските военни. Телата включват възрастни дами, деца и млади мъже “, сподели Хани Махмуд от Ал Джазира, репортаж от Хан Юнис в неделя.

В изказване късно в събота палестинските служби за незабавна помощ споделиха: „ Нашите екипи не престават интервенциите си по търсене и добиване на останалите мъченици през идващите дни, защото към момента има забележителен брой от тях. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР