Палестински член на Ислямски джихад, замесен в няколко антиизраелски нападения,

...
Палестински член на Ислямски джихад, замесен в няколко антиизраелски нападения,
Коментари Харесай

Израел ликвидира терорист от „Ислямски джихад“ в Дженин

Палестински член на " Ислямски джихад ", забъркан в няколко антиизраелски набези, е бил " премахнат " при удар на израелски дрон в бранша Дженин на окупирания Западен бряг, заяви армията (ЦАХАЛ), съобщи Агенция Франс Прес.

Става дума за Ясер Ханун, гражданин на Дженин и терорист от " Ислямски джихад, който към този момент е бил арестуван за присъединяване си във военните действия на терористичната организация, се споделя в изказване на армията. Той се е подготвял да извърши друго нахлуване.

Автомобилът му е бил ударен на улица в гъсто популации бежански лагер Дженин, ситуиран под едноименния град в северната част на Западния бряг. На мястото на случая съвсем изцяло унищожените остатъци от автомобила бяха в пламъци в средата на улицата.

" Две поредни ракети удариха автомобила ", сподели Усайд Шелби, който е участвал по време на удара, което съгласно него е довело до взривявяне на експлозиви, намиращи се в автомобила.

Министерството на здравеопазването на Палестинската автономност заяви, че " в лагера Дженин е бил обстрелван автомобил ", при което е умрял един човек, а други били ранени./БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР