Палестинец извърши нападение с огнестрелно оръжие над цивилни израелци до

...
Палестинец извърши нападение с огнестрелно оръжие над цивилни израелци до
Коментари Харесай

Палестинец уби трима израелци в Хар Адар

Палестинец извърши нахлуване с огнестрелно оръжие над цивилни израелци до селището Хар Адар наоколо до Йерусалим рано тази заран. В резултат на офанзивата трима жители на Израел са умряли, а един е ранен, оповестиха от израелската полиция, като прибавиха, че терористът към този момент е обезвреден.
Според сведенията мъжът е влезнал в селището дружно с още свои съграждани и едвам тогава е извадил револвера си и е разкрил огън по цивилните.
За момента няма налична информация по отношение на самоличността на жертвите или причинителя. От полицейските управляващи обаче издадоха, че потърпевшият е на 32-годишна възраст и има огнестрелни рани в горната част на тялото. Той е бил откаран в тежко положение в йерусалимска болница.
Вълната на принуждение в зоната на палестинско-израелския спор стартира през септември 2015 година Оттогава вследствие на няколкостотин офанзиви, употребяващи хладни и огнестрелни оръжия, взривни субстанции и коли-бомби, повече от 50 израелци и няколко чужденци са починали,а повече от 500 души са били ранени. Най-малко 300 пък са палестинските жертви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР