Палеж унищожи три автомобила и създаде опасност за живущите в

...
Палеж унищожи три автомобила и създаде опасност за живущите в
Коментари Харесай

Подпалиха подземен паркинг във Враца, евакуиран е цял жилищен блок

П алеж унищожи три автомобила и сътвори заплаха за живущите в цялостен жилищен блок в централната част на Враца. Престъплението е осъществено в ранните часове на неделния ден.

Подпалвачът счупил прозореца на под земята паркинг, където били паркирани колите, хвърлил вътре запалителна течност и драснал клечката. Заради гъстия пушек и евентуалната заплаха за живота на хората от новата кооперация, се наложи те да бъдат изведени.

Според очевидци на първо време са се чули гърмежи - към 2:15 ч. през нощта. " Два пъти нещо гръмна, помислихме, че изхвърлят кофите. Като погледнах през прозореца, видях, че от гаража излиза пушек и потеглих към паркинга ", споделя мъж, чиято кола е била опожарена.

По думите на живуща в блока със фамилията ѝ по най-бързия метод напущат блока, само че за броени минути димът е стигнал до 6-ия етаж.

" Не можахме да излезем, отидохме на терасата и сложихме мокри кърпи на вратите. Бяхме заложници в жилищата си. На по-ниските етажи димът се просмука и по контактите ", описа тя пред.

Блокът е газифициран, а разпален е бил целият под земята паркинг, тъй че е имало риск на живота за всички, обобщават жителите на постройката.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР