Палавата каратистка Айлин Бобева от Пирдоп, която нашумя в риалитито

...
Палавата каратистка Айлин Бобева от Пирдоп, която нашумя в риалитито
Коментари Харесай

Айлин от „Ергенът” се фръцка със секси милионер

Палавата каратистка Айлин Бобева от Пирдоп, която нашумя в риалитито на Би Ти Ви „ Ергенът ”, се изфука със секси милионер, с който върти обич към този момент повече от година. Бизнесменът се занимава с търговия на скъпи парфюми и козметика на огромни международни марки. Той е хубавец, състезател и добре просветен. Родната риалити звезда не може да се нахвали с него.
Завоеванието на Айлин в действителност е за завиждане. Сигурно всичките й приятелки в „ Ергенът ”, с които предходната година се бореше за сърцето на пианиста Евгени Генчев, в този момент се пукат от гняв, като я гледат с хубавия й обичан. Преди дни той чества рожден ден и манекенката употребява случая, с цел да разкрие обществено връзката си с него. Тя разгласява фотоси в обществените мрежи, с които му честити. От тях стана ясно, че името му е Фарид Джафари и че наподобява доста добре. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че е и богат. Тази композиция несъмнено е вбесила нейните досегашни приятелки в риалитито, които са побързали да пуснат слуха, че младата спортистка в действителност си ляга със застаряващ турчин. Оказва се, че мъжът до нея е иранец и в действителност е доста по-възрастен от Айлин, само че никога не може да се каже, че е остарял. Роден е през 1982-а, което значи, че е на 41 години. Риалити звездата е 24-годишна, само че макар 17-те години разлика двамата са хубава двойка. От фотосите на Фарид по мускули, които е пуснал в обществените мрежи, несъмнено биха омекнали коленете на всяка мома от „ Ергенът ”.

Кой е Фарид Джафари? Проверка на „ Уикенд ” сподели, че по обучение е правист, приключил Университета в Гьотинген. Израснал е в Германия, където е и фамилията му. Дипломира се през 2009-а. Същата година основава и компанията си. Това, което обществено е споделил в интернет уеб сайтове, е, че компанията му е учредена в Хановер и в началото е била основана като източник на спомагателни приходи. Управлявана е била от дневната в жилището, в който тогава живеел. Постепенно активността се разраства и през 2019-а централният офис се мести в София. Фарид имат съучастник, който е немец.

Освен с бизнес, Джафари се занимава интензивно и с тенис. Спортът се е отразил осезателно на фигурата му, с която може да конкурира всеки секс знак от турските сериали. Затова не се тормози да се снима по мускули и дори с подготвеност разгласява тези снимки в обществените мрежи.

Връзката му с Айлин е от повече от година. Към момента не е ясно дали са били дружно, когато тя е отпътувала на фотоси на „ Ергенът ” в Турция, или искрата е пламнала малко откакто се е върнала у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР