Палавата актриса, която подлуди всички мъже с участието си във

...
Палавата актриса, която подлуди всички мъже с участието си във
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева показа бременно коремче

Палавата актриса, която подлуди всички мъже с присъединяване си във " Фермата ", сподели бременно коремче. Даяна Ханджиева разгласи щастливата вест точно на своя 30-ти рожден ден. 

Във фермерското шоу направи по този начин, че няколко от участниците да хлътнат по нея и даже да се сбият в нейна чест. В последна сметка тя обърна внимание на фокусника Данчо и на секси водача Петър. Носеше се слух, че точно тя е разделила Ники Илиев и Саня Борисова, само че след къс романс връзките им се обтегнали и скъсали.

Сега бебето не е от нито един от упоменатите мъже. Даяна чака бебе от баскетболиста Кристиян Ставрев, с който беше разграничена по време на " Фермата ". Но взеха решение да си дадат късмет и наподобява да съумели да закрепят пукнатините в техните връзки и да загърбят предишното. 

" Една от “най-духовитите ” смехории на мъжете по отношение на възрастта на дамите е “След 30 спираш да играеш на гоненица, ‘щото към този момент никой не те търси! ” Ха ха Joke’s on you. 

Защото занапред ще играя освен на гоненица, ами и на “Как прави кучето? ”, “Айде в този момент една хапка за баба ”, “Я, покажи с пръстчета на какъв брой си годинки ”, “Нани, нани, бебе ” и така нататък Така че плашете 20-годишните с тези смехории, на мен на 30 ми стартира вторият живот и нямам самообладание ", написа Даяна под фотосите с бременното коремче.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР