Пакетните цени за щанд например варират между 1080 евро до

...
Пакетните цени за щанд например варират между 1080 евро до
Коментари Харесай

Започна записването за първото стартъп изложение в София

Пакетните цени за щанд да вземем за пример варират сред 1080 евро до 2020 евро.

© Pexels Още по тематиката
Осем компании приключиха програмата за зелени хрумвания Climate-KIC Акселератор България

Всяка от тях беше финансирана с до 25 хиляди евро
13 дек 2017
Българската Quark VR стана част от интернационалния акселератор на HTC

Компанията получи и финансиране в размер на 120 хиляди $
7 дек 2017 Стартиращи компании, вложители и предприемачески организации към този момент могат да се включат в първото стартъп ревю, което ще се организира на 13 и 14 март в " София тех парк ". Sofia Startup Expo 2018 се провежда от информационната компания " Манира " и цели да даде платформа за показване на млади бизнеси и определяне на контакт сред всички участници в предприемаческата екосистема в страната.

Ръководителят на плана Димитрина Христева разяснява за " Капитал ", че аргументите да провеждат ревюто са, от една страна, международната наклонност за сходен вид събития, а от друга, икономическото развиване на страната. " Стартиращите компании носят вероятности, банките търсят нови планове, с цел да диверсифицират портфейлите си, а в България има задоволително положителни пазарни условия за развиване. В международен мащаб се случва икономическа гражданска война, която трансформира метода на правене на бизнес, структурирането на работната мощ и съкратява неимоверно дистанцията от концепцията до нейната реализация ", споделя тя. Паралелно с ревюто ще се организира и конференция, на която ще бъдат поканени български и интернационалните лектори, с които уредниците все още са в развой на договаряния.

Организация на ревюто

Изложителите в Sofia Startup Expo 2018 ще могат да показват бизнесите си съгласно самостоятелните им потребности, като измежду опциите са наемане на щанд, директна презентация на продуктите им, конферентни сесии или цифрови визуализации. " Пространството ще се съобрази с концепциите на започващите компании и тези, които ги подкрепят ", изяснява ръководителят на плана. Пакетните цени за щанд да вземем за пример варират сред 1080 и 2020 евро според от квадратурата и местоположението им, като при потребност на участниците може да бъде предоставено и в допълнение съоръжение. " Стремежът ни е най-новите и нестабилни във финансово отношение положителни планове да вземат участие при алегорично възнаграждение или гратис, с цел да имат късмет и достъп на пазара ", прецизира Христева. За да се включат в събитието, изложителите би трябвало да попълнят поръчка за присъединяване на уеб страницата на Sofia Startup Expo 2018.

Компаниите в ревюто ще бъдат разграничени в общо 13 браншови категории съгласно продуктите и услугите, които развиват. Сред тях са енергетика, хранително-вкусова индустрия, земеделие, телекомуникации, опазване на здравето и други " Ще бъдат демонстрирани необятна гама нови технологии, съвременни услуги и артикули в разнообразни категории с в допълнение знание за IoT (интернет на нещата) посредством интерактивни семинари и презентации ", пишат още уредниците.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР