Пакети с продукти от първа необходимост получиха крайно нуждаещи се

...
Пакети с продукти от първа необходимост получиха крайно нуждаещи се
Коментари Харесай

Биовет и Лудогорец с огромно дарение! Домусчиев: Преживели сме много, може да разчитат на нас

Пакети с артикули от първа нужда получиха извънредно нуждаещи се поданици на Разград и района. Дарението е предоставено от "Биовет " и ПФК Лудогорец. Инициативата е на притежателите на футболния клуб и фармацевтичния цех Кирил и Георги Домусчиеви.

Това бе първата от две дарителски акции на обща стойност 250 000 лева Кметовете на общините Разград, Исперих, Кубрат, Лозница, Цар Калоян, Завет и Самуил получиха пакетите с продуктите от първа нужда на стадион „ Хювефарма Арена “ в наличието на шефа на „ Биовет “ Разград Теменуга Газдова, изпълнителния шеф на Лудогорец Ангел Петричев и капитана на отбора Светослав Дяков.

Социални служби на упоменатите общини ще се погрижат за справедливото систематизиране на дарените артикули сред най-засегнатите от рецесията с COVID-19 поданици. Безработни, обществено слаби, пенсионери, многодетни фамилии ще получат пакети с шпек колбас, сирене, кашкавал, брашно, захар, олио, макарони, прахуляк за пране, защитни маски и други хранителни и нехранителни артикули. Дарението е част от обществената политика на "Биовет " и Лудогорец в района.

"С жителите на Лудогорието сме претърпели доста щастливи моменти дружно през последните години. В този сложен миг по време на пандемията те би трябвало да знаят, че могат да разчитат на нас. Задължително е да бъдем обществено виновни в тежките за цялото общество времена. Надяваме се с общи старания да понижим отрицателните последствия от пандемията и приканвам сътрудници от бизнеса в Лудогорието да се причислят към грижата ни за обществено слабите хора ", съобщи Кирил Домусчиев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР