Пак ретрограден Меркурий: Кои са най-късметлийските дни през октомври според

...
Пак ретрограден Меркурий: Кои са най-късметлийските дни през октомври според
Коментари Харесай

Пак ретрограден Меркурий: Кои са най-късметлийските дни през октомври според зодията


Пак назадничав Меркурий: Кои са най-късметлийските дни през октомври съгласно зодията. Октомври ни дава неповторима опция да се свържем с вътрешните си усеща. Опознаваме желанията и пристрастеностите си и се посвещаваме на това, което в действителност ни прави щастливи. Звездите ни предизвикват да се вгледаме в себе си и да изследваме какво ни изпълва с благополучие, без значение дали става въпрос за обич, взаимоотношения, кариера или личностно развиване.

През този месец всеки от нас ще изживее свое лично неповторимо пътешестване в търсене на щастието. Важно е да се вслушваме в възприятията си, да се отваряме за нови благоприятни условия и да се стремим към личностно израстване.

Меркурий, планетата на връзката, ще бъде назадничав при започване на месеца. Това може да докара до провокации в общуването и разбирането на другите. Избягвайте значими договаряния или сключване на значими документи през този интервал и се концентрирайте върху проектите си.

Венера, планетата на любовта и взаимоотношенията, ще се реалокира в Скорпион, което ще подчертае пристрастеността и интензивността в любовните връзки. Това може да е време, когато ще бъдете по-емоционално свързани с колегата си или когато ще бъдете по-решителни в търсенето на любовта.

Марс в Дева (до 30 октомври):
Марс ще бъде в Дева и ще предизвиква практичността, прецизността и организацията. Това е положително време да работите върху задачите и плановете си, само че внимавайте да не станете прекомерно сериозни към себе си или към другите.

Пълнолунието в Овен ще донесе сила за преустановяване на планове и взаимоотношения, които към този момент не са в естетика с вашите потребности. Това е и време, когато може да зародят прочувствени обстановки, които изискват внимание.

Това слънчево затъмнение ще донесе промени и трансформации. Това е отлично време да помислите за задачите си и за това какво желаете да постигнете в бъдеще.

Разберете кой ще бъде щастливият ви ден през месец октомври.
Овен
Овните могат да чакат щастливи дни към 7-ми октомври, когато Венера навлиза в Скорпион, внасяйки повече пристрастеност и активност в любовните ви връзки.
Телец
За Телците най-положителните дни през октомври ще бъдат към 12-ти. Тогава Луната ще бъде в Телец, а това ще подчертае тяхната непоклатимост и възприятие за сигурност.
Близнаци
Близнаците могат да чакат щастливи дни към 18-ти октомври, когато Меркурий стопира да бъде назадничав, което улеснява връзката и разбирателството.
Рак
Раците ще имат най-положителните дни към 20-ти октомври, когато Пълнолунието ще бъде в Овен. То ще ви помогне да извлечете верните заключения от обстановките и опция да започнете нещо ново.
Лъв
Късметлийски дни чакат Лъвовете към 28-ми октомври, когато Венера ще е в съвпад със Слънцето в Скорпион, което ще подчертае тяхната прелест и магнетизъм.
Дева
Девите могат да чакат щастливи дни към 30-ти октомври, когато Марс навлиза в Скорпион, което ще увеличи мотивацията и силата им.
Везни
Везните ще имат най-позитивните си дни през октомври към 4-ти, когато Венера ще е в съвпад с Юпитер. Това ще ви донесе шанс и обилие.
Скорпион
Скорпионите ще имат най-позитивните дни към 15-ти октомври, когато Луната ще бъде в Скорпион, което ще подчертае тяхната вътрешен глас и дълбочина на страстите.
Стрелец
Стрелците могат да чакат щастливи дни към 22-ри октомври, когато Слънцето ще навлезе в тяхната зодия. Това ще подчертае техния оптимизъм и възторг.
Козирог
Козирозите ще имат най-позитивните дни през октомври към 10-ти, когато Меркурий ще премине в знака Скорпион. Това ще увеличи интелектуалната им заостреност.
Водолей
Водолеите могат да чакат щастливи дни към 25-ти октомври, когато Луната ще бъде в техния знак. Това ще подчертае тяхната характерност и уникалност.
Риби
Рибите могат да чакат най-щастливите си дни през октомври към 31-ви, когато Слънчевото затъмнение ще бъде в Скорпион. Това ще им донесе промяна и ново начало.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР