Паднали огромни скали са блокира напълно трафика по международния път

...
Паднали огромни скали са блокира напълно трафика по международния път
Коментари Харесай

От последните минути: Паднали скали затвориха Е-79 между Мездра и Ботевград, важно съобщение от пътна полиция /снимки/

Паднали големи скали са блокира изцяло трафика по интернационалния път Е79 сред Мездра и Ботевград, видя кореспондент на организация BulNews.bg.
Истинско знамение е, че няма ранени или убити при случая, защото при рухването на пътните платна не е имало нито камиони, нито леки коли. Движението е спряно изцяло и в двете направления, като патрул на полицията е затворил проблематичния сектор, който се намира малко преди контролно-пропусквателен пункт след Мездра.
От Областно пътно ръководство във Враца настояват, че паднала скална маса е към 5 кубически метра. По-голямото парче е монолитно, по тази причина към мястото на случая към този момент са изпратени 2 дребни и една огромна фадроми, с цел да разчистят пътя.
В региона има доста камиони и леки автомобил, които не престават да се натрупат в последния почивен ден от двете страни на натоварения път.
От пътна полиция помолиха посредством организация BulNews.bg да бъде обявено на водачите, че поради случая трафикът на леките коли се пренасочва през Паволче и Челопек, а всички камиони се отклоняват през Роман.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР