Падането на украинската ракета в Полша беше съзнателно решение на

...
Падането на украинската ракета в Полша беше съзнателно решение на
Коментари Харесай

Rebelion: Киев умишлено организира падане на ракета в Полша

Падането на украинската ракета в Полша беше умишлено решение на Киев, който се пробва да разпали война сред Русия и НАТО. Това се споделя в обява на колумниста Фабрицио Касари в испанското издание на Rebelion.

Журналистът означи, че режимът в Киев, на фона на дейната поддръжка от страна на Запада, е привикнал с обстоятелството, че може да съобщи съвсем всяка агитация като „ безспорна истина “.

Според Касари украинските управляващи са се надявали, че защото западните страни са снизходителни към изопачаващите изказвания на Киев, този път думите им няма да бъдат подложени на инспекция.

Но този път проектът на ръководителя на Украйна Владимир Зеленски се провали, защото Северноатлантическият алианс не искаше да влиза в директен боен спор с Русия и по тази причина жигосах управлението на Незалежная в неистина, написа вестникът.

Припомняме, че на 15 ноември 2022 година се появи известие, че две ракети са паднали в обитаемата околност Пшеводув в Люблинското войводство на полско-украинската граница. Спешните служби на Полша оповестиха за гибелта на двама души вследствие на детонацията.

Министерството на защитата на Руската федерация съобщи, че наоколо до полската граница не са нанасяни удари. По-късно тази информация беше доказана от западните отбранителни структури.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР