Работа на ГЕРБ е да осигури подкрепа за избора на

...
Работа на ГЕРБ е да осигури подкрепа за избора на
Коментари Харесай

Божанов с послание към Борисов: Сега ГЕРБ и Пеевски да намерят начин да управляват

„ Работа на ГЕРБ е да обезпечи поддръжка за избора на ръководител “. Това съобщи Божидар Божанов от „ Продължаваме промяната “.

„ Прецениха, че са по-силни, отидохме на избори, гласоподавателите наказаха нашите неточности и си останаха у дома. Няма да подкрепим госпожа Назарян за ръководител на Народното събрание – обвързване на ГЕРБ е да откри формула на ръководство, откакто е първа политическа мощ “, добави още той.

Божидар Божанов съобщи, че като трета политическа мощ ПП-ДБ считат да стоят „ настрана “ в издигането на претендент за ръководител на Народното събрание.

Божанов уточни, че опълчването е такова, че всяка подадена ръка и изпусната думичка ще бъде показана като „ ето ги тия, отново потеглиха с тях “. Така той отговори на въпрос за какво изборът на ръководител на Народното събрание напоследък е подобен препъникамък, откакто единствено допреди няколко години опозицията просто се въздържаше при избора.

„ Никого не целим да наказваме с отхвърли да подкрепим Рая Назарян за ръководител на Народното събрание, увери националният представител от ПП-ДБ.

„ Няма по какъв начин да ни вменяват отговорност “, акцентира Божанов и прикани ГЕРБ и Пеевски да намерят метод да ръководят.

Той добави, че против госпожа Назарян няма нещо персонално, всичко е политически развой. Всички загубихме на тези избори, даже ГЕРБ изгубиха 140 000 гласа, сподели Божанов и проучва, че съгласно него тези хора също са споделили на Борисов, че не желаят да са дружно с Пеевски. Основата на политическата рецесия е, че няма промяна на правораздаването и службите. Хората не имат вяра, че властта се упражнява законно, даже да е по този начин – тъй като откъм гърба, зад кулисите, някой звъни един телефон и споделя на едикой си прокурор на кого, дали и какво обвиняване да повдигне, заключи депутатът.

Божанов изясни, че се приготвя Национална конференция за ново управление на „ Да, България “, само че има още доста елементи за уточняване. Политическата групировка в този момент се съставлява в Народното събрание от него и експравосъдния ни министър Надежда Йорданова – с решение на Националния съвет.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР