Падането на едно коляно не беше толкова лесно, колкото беше.

...
Падането на едно коляно не беше толкова лесно, колкото беше.
Коментари Харесай

Най-романтичният дом за грижи във Великобритания с девет двойки - както предлага обичан пенсионер на 90

Падането на едно коляно не беше толкоз елементарно, колкото беше. Но за Джеф Фосет, на 90, си заслужаваше ръката на Катлийн Уейнрайт, на 85. Те се сгодиха през ноември и в този момент ще се насладят на първия си 14 февруари дружно.

И го вършат в добра компания като една от деветте двойки сребърни влюбени птички, празнуващи Свети Валентин с червени рози и всички произведения в дом за възрастни хора, който претендира да бъде най-романтичният във Англия, The Manor House, в Харогейт. И Катлийн има обръщение към всички по-млади влюбени гълъбчета и самотни несемейни деца през днешния ден - в никакъв случай не се отхвърляйте от любовта.

„ Чувствам се в действителност благополучен, че на този стадий от живота си открих някого, с който мога да си извозвам толкоз добре “, споделя някогашният преподавател по музика. „ Никога не съм мислил, че ще се сгодя на тази възраст, само че от време на време нещата просто се усещат добре и е прелестно да имам някой до себе си за всички тези завършения. Никога не би трябвало да се отказвате да намерите някой за вас. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР