П равителството сменя всички областни управители. Това обяви на брифинг

...
П равителството сменя всички областни управители. Това обяви на брифинг
Коментари Харесай

Правителството сменя всички областни управители

П равителството сменя всички регионални шефове. Това разгласи на брифинг представителят на Министерския съвет Антон Кутев, съобщи.

По думите му желанието на служебния министър председател Стефан Янев е да се подсигурява честният избор и да се понижи пазаруването на гласове. На мястото на освободените ще бъдат назначени нови.

Само в 4 области не са попълнени местата за регионални шефове, към този момент там са заместници, сподели още Антон Кутев.

Той добави, че през днешния ден ще пуснат в прессъобщение всички нови регионални шефове. „ След няколко дни ще се направи общо показване тук “, посочи Кутев.

Антон Кутев разгласи, че назначението на регионалните шефове ще е от на следващия ден в 09.00 часа, когато те би трябвало да си одобряват постовете. "Мотивите за промяната са гарантиране и търсене на благоприятни условия за честния избор и понижаване на купения и корпоративния избор. Цялото държавно управление работи в посока на обезпечаване на почтени избори ", разяснява Кутев.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
6 коментара Блондинка към русокоска: - Знаеш ли, че с цел да се оплете един пуловер, трябват три овце! - Какви ги приказваш! Аз дори не знаех, че… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОт коя ваксина е доставкатаВижте препоръките на лекари, които ще ни оказват помощ да не боледувамеПри интервенцията са конфискувани голям брой документиИсковите молби се внасят в съдилища в София, Варна, Бургас и ГабровоТуристката е била откарана със съществени рани по кракатаТози път измененията са най-вече скрити за потребителитеПонякога е мъчно да разбираем на детето по какъв начин устройството, от което до неотдавна сме го „ пазили “ и е било измежду неразрешените удоволствия, в този момент би трябвало да му бъде ежедневиеАко има опашка за имунизиране, хората над шестдесетгодишна възраст ще минават с предимствоИнцидентът е станал в утринните часове " Тръмп организейшън " към този момент не е открита за коментар50-годишният супермодел заяви новината в обществените мрежиВтората полуфинална вечер е в четвъртък, а финалът - в съботаТеатър " Кредо " потегля на юбилейно турне със спектакъла " Дневникът на един вманиачен " Гечев: Може би, би трябвало да пострада някое дете, с цел да се задействат най-сетне от полициятаЗапочва регистрацията на партии и обединения за присъединяване във вотаСамо двама зрелостници с COVID-19 не се явиха на изпитаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР