Ози Озбърн разкри, че четвъртата му операция на гръбначния стълб

...
Ози Озбърн разкри, че четвъртата му операция на гръбначния стълб
Коментари Харесай

Ози Озбърн с диагноза тумор на гръбначния стълб

Ози Озбърн разкри, че четвъртата му интервенция на гръбначния дирек го е " сринала ", защото лекарите са разкрили израстък, който е трябвало да бъде отхвърлен. Това оповестяват от  Digi 24, като се базират на английското списание Rolling Stone и Сontactmusic.com.

Вокалистът на Black Sabbath, който идващия месец навършва 75 години, е претърпял няколко медицински процедури през последните няколко години, с цел да лекува проблемите си с гърба.

Но след последната си интервенция, четвъртата, която имаше за цел да поправя проблемите, които музикантът е имал след рухване в къщата си през 2019 година той се " срутва ". Падането е довело до разбъркване на металните пръти, които преди този момент са били инсталирани на гръбначния му дирек. Сега Ози разкри, че лекарите са разкрили израстък.

" Това ме събори доста тежко. Втората интервенция мина извънредно зле и на процедура ме осакати. Мислех, че след втората и третата ще бъда още веднъж дееспособен, само че при последната ми сложиха кол в гръбначния дирек. Откриха израстък в един от прешлените, тъй че се наложи да го отстранят. Доста е мъчно и равновесието ми е изцяло наранено ", разяснява той пред английското списание Rolling Stone .

Продължаващите проблеми се отразиха на плануваните му концерти, като Ози трябваше да анулира шоу по време на летен фестивал. Сега той се тормози от риска в никакъв случай повече да не може да взе участие в турне.

" Правя това малко по малко и в случай че мога да пея още веднъж, ще го направя. Но това е все едно да се сбогувам с най-хубавата връзка в живота си. В началото на болестта ми, когато стопирах турнетата, бях в действителност (ядосан) на себе си, на лекарите и на света. Но с течение на времето си споделих, че може би просто би трябвало да го приема. "

Изпълнителят декларира, че в никакъв случай не би приел да се качи на сцената в инвалидна количка.

" Няма да се кача там, с цел да бъда полудял Ози, който търси състрадание. Какъв е смисълът? Няма да се кача там в... инвалидна количка. Наскоро видях Фил Колинс да свири и той има в общи линии същия проблем като мен. Той се качва на сцената в инвалидна количка! Но аз не бих могъл да го направя ", безапелационен е  Ози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР