Ози Озбърн е бил надрусан през цялото време, докато семейството

...
Ози Озбърн е бил надрусан през цялото време, докато семейството
Коментари Харесай

Съпругата на Ози Озбърн Шарън казва, че той „никога не е бил трезвен“ по време на снимките на телевизионното риалити шоу: `Надупчен на всеки епизод`

Ози Озбърн е бил надрусан от самото начало, до момента в който фамилията му е снимало риалити сериала от началото на 2000-те, разкри Шарън Озбърн.

„ Той беше убиван с камъни във всеки епизод “, сподели 71-годишната жена на сътрудниците си от английските състезатели в „ Celebrity Big Brother “ тази седмица. „ Той в никакъв случай не е бил изтрезнял. Никога не го е виждал. Не желае да го гледа и в никакъв случай не е гледал нито един епизод. “

„ Семейство Озбърн “, който предшества „ В крайник с Кардашиан “ и снима образец за други риалити шоута за звезди, които да следват, се излъчва от 2002 до 2005 година по MTV и показва живота на хеви метъл рокаджията с Шарън и децата им Кели, 39 и Джак, 38, изстрелвайки ги към славата.

В края на предходната година Ози сподели в „ The Osbournes Podcast “, че марихуаната би трябвало да бъде „ легализирана на всички места “, макар че твърдеше, че е „ преходна дрога “.

Шарън Озбърн сподели, че брачният партньор Ози Озбърн е бил „ убиван с камъни “ във всеки епизод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР