Овца се скитала до входната врата на мъж от Кънектикът

...
Овца се скитала до входната врата на мъж от Кънектикът
Коментари Харесай

Скитаща се овца прекара часове пред дома на мъж, опитвайки да влезе

Овца се скитала до входната врата на мъж от Кънектикът и прекарала часове в очакване да бъде пусната вътре в къщата, сподели притежателят Ерик Кормие, написа UPI.

Той се готвил да тръгне за работа, когато забелязал овца по средата на своята алея в Южен Уиндзор. Кормие излязъл на открито, с цел да направи фотография на овцата, и животното незабавно почнало да бяга към входната му врата. Той се върнал вътре и затворил вратата, карайки овцата да се настани пред предната му веранда.

Кормие разгласил видео в TikTok, показващо по какъв начин овцата блокира входната врата и издава звук, сходен на сумтене, който той пояснява като молба да бъде пусната вътре.

Кормие и приятелката му Меган ДаКоста се обадили на отдела за надзор на животните, от който им съобщили, че чиновниците се пробват да намерят притежателя на овцата, защото не разполагат с уместно помещение, където да държат животното в обор.

Овцата останала пред входната му врата с часове. Когато се канел да тръгне за работа, той се опитал да примами животното в задния двор. Ключът към отвеждането на овцата в задната част на къщата се криел в това, че мъжът пуснал лабрадора си двора. Това предиздвикало овцата да обиколи откъм гърба, с цел да се сприятели с четириногия си другар. Кормие пуснал кучето вътре и по-късно овцата се преместила на задната му врата.

Овцата към момента била на същото място, когато той се прибрал в почивката си, с цел да ревизира животното, предаде .

Службата за надзор на животните в последна сметка пристигнала след 21:00 часа, с цел да прибере овцата във плантация.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР