Овен Затворете очи за неприятните страни в живота и работата. Днес

...
Овен
Затворете очи за неприятните страни в живота и работата. Днес
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 15 април

Овен
Затворете очи за неприятните страни в живота и работата. Днес е ден за забавление и обич. Предизвикателства в това отношение няма да ви липсват. Добре е да отделите и малко време за културни мероприятия.

Телец
Домашните и фамилните задължения ще са доста по-важни от напредването в кариерата. Може да сте по-словоохотливи от нормално, гледайте да не кажете нещо, което не би трябвало, просто по този начин апропо.

Близнаци
Много неща ще притеглят вниманието ви и има заплаха да не съумеете да си свършите директните отговорности. Затова пък ще сте изобретателни и извънредно креативен настроени.

Рак
Ще сте много заети, само че за жал резултатите няма да са изключително приемливи. Не е изключено да се наложи да пътувате на къси дистанции. Телефонните диалози ще са повече от нормално.

Лъв
Работете интензивно, бъдете виновни, управлявайте вярно силата си, това е посланието на днешния ден. Ще имате сила и задоволително целенасоченост, с цел да вдъхновите и другите. Най-важното е да знаете какво вършиме, не разчитайте на импулсивните решения.

Дева
Ще се чувствате бодри и изпълнени със сили. Превъзходен ден за излети, разходки, спортни занимания, не го пропилявайте в неща, които бихте могли да свършите всеки работен ден.

Везни
Ще имате доста благоприятни условия и сила за реализирането им. Желанието ви да поемете самодейността в действия, в които са включени и приятелите ви, прелестно ще ги изненада.

Скорпион
Днес ще сте неизмеримо амбициозни и изпълнени с хъс за работа. Желанието ви да увеличите приходите си би трябвало да подкрепите с нужните дейности. Пред вас ще се открият нови благоприятни условия.

Стрелец
Днес настроението ви ще е много оптимистично и мъчно ще съумеят да ви разтревожат. За жал още веднъж ще сте подвластни от дейностите и мненията на други хора, само че това към този момент надали ви прави усещане.

Козирог
Може да се каже, че през днешния ден сте в стихията си. Можете с цялостна мощ да деянията вътрешните си качества. Подозрителността ви към всичко, може на моменти да ви пречи да виждате същинската хубост на нещата, само че пък е мъчно да се преборите с природата си.

Водолей
Денят е най-много за контакти с другите. Разговорите ще са освен приятни, само че и потребни. Потърсете средства за реализиране на проектите си. Умът ви ще е чевръст и угодлив. Само не се разпилявайте сред прекалено много задължения.

Риби
Ден единствено за работа. Пречка може да се окаже прекомерното вторачване в детайлите, само че като цяло денят ви ще е потребен. Не претоварвайте нервната си система с прекомерни страсти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР