ОвенВъзможни са трудности в работата. Може да се окаже, че

...
ОвенВъзможни са трудности в работата. Може да се окаже, че
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 октомври

Овен
Възможни са компликации в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е значимо за Вас. Това би било извънредно неприятно, защото, както и преди, се нуждаете от тяхната поддръжка и утвърждение. Старайте се да се държите умерено и отзивчиво, даже и това да Ви припомня за по-рано позволени неточности и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, по този начин и няма да съумеете да избегнете споровете. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, в сравнение с с по-старите. Малко безгрижно, с мярка егоистично и директно държание, Ви придава обаяние, само че пък зарад него, не Ви одобряват на съществено.

Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, специалност... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!

Лъв
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или доста обикновено. Изключение могат да създадат единствено връзките с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в околните дни сте ги разсърдили не на смешка и в този момент ще се наложи много да се потрудите, преди да стартират да изпитват към Вас предходните обич и доверие.

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.

Скорпион
Всякаква физическа интензивност през днешния ден ще Ви нервира: горко на този, който изрази упорито предпочитание да изнесете кофата и да полеете цветята, да вземем за пример. Или пък да приготвите вечерята. Денят е подобаващ единствено за фантазии за прелестния принц на бял кон( и естествено - с царско потекло) и златни коси...

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.

Козирог
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста елементарно, да Ви изясни някаква истина, която по този начин дълго не сте могли да схванете. За благополучие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и подготвени да деянията по-голяма интензивност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това възприятие.

Водолей
Днес ще забележите доста забавни благоприятни условия, реализацията на които ще Ви даде огромна преднина пред съперниците. Може да се захванете с най-смелите от тях, тъй като шанса ще бъде на Ваша страна. Денят е доста удобен за другарство. Нищо не пречи на връзките Ви с околните, а и забавни запознанства са прекомерно евентуални. Ще имате доста работа, която ще изисква освен внимание, само че и съществено отношение, сръчност, досетливост и подготвеност да се поеме риск. Много инициативи през този ден ще бъдат сполучливи. Някъде към обяд ще разберете по какъв начин би трябвало да действате, а с помощта на това ще можете да избегнете грешките.

Риби
През този ден ще имате опция да деянията най-добрте си качества в професионалната си активност. Нарастващата Ви вътрешен глас ще Ви донесе триумф във финансовата активност. Това е време, извънредно уместно за подписване на съглашения в бизнеса. Ще се радвате на добра съгласуваност сред мисловната активност и постъпките. Настроението Ви е положително, а самочувствието Ви - прелестно. В сантименталните и фамилни връзки би трябвало да отделяте повече внимание на своите близки. Проявите на внимание и добрина ще създадат връзките Ви изключително щастливи и ще можете да постигнете естетика в любовта. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР