ОвенТрудностите на живота ще ви направят по-твърди и ще ви

...
ОвенТрудностите на живота ще ви направят по-твърди и ще ви
Коментари Харесай

Хороскоп за май: Какво ДОБРО ще донесе този месец на всяка зодия

Овен
Трудностите на живота ще ви създадат по-твърди и ще ви научат да оценявате това, което умеете да вършиме сами. През май Овенът ще може да усети насладата от живота и да осъзнае цената на дребните неща.

Телец
Отношенията на Телеца с родителите и други родственици ще се подобрят доста през май. Общуването с околните ще ви донесе невиждано наслаждение, изключително сигурността, че в сложни моменти ще ви оказват помощ.

Близнаци
Ще имате шанс в региона на финансите: ще се появи непредвиден източник на приходи или опция за понижаване на разноските. Но не бързайте неотложно да харчите „ лесните “ пари. По-добре спестете за бъдещето.

Рак
За Раците май ще бъде сполучлив в посока на самоусъвършенстването и работата върху самите себе си. Раците ще имат късмет да се отърват от неприятен табиет, да научат нещо ново или да стартират да спортуват. Раци, всичко това ще ви се „ получи “ доста елементарно и ще ви помогне да се абстрахирате от неприятните вести.

Лъв
Първата половина на май ще бъде много сложна, само че през втората половина нещата ще се оправят. Ще си създадете удобен живот, а отговорностите ви няма да ви натоварват.

Дева
През май родените под знака на Дева ще имат съдбоносна среща. Ще срещнат човек, който ще промени живота им в позитивен аспект. Общуването с него ще разведри сложното всекидневие и може би даже ще прехвърчат искри.

Везни
Доброто здраве и благоденствие ще радват Везните през май. През този месец Везните ще могат да излекуват тежка и продължителна болест.

Скорпион
През май ще бъдете изпълнени с сила и ентусиазъм. Ще се справите сполучливо освен с ежедневните каузи, само че и със служебните отговорности, креативните и доброволчески изяви.

Стрелец
През май ще покажете своите лидерски и организационни качества. Вашите огромни и комплицирани планове ще завършат сполучливо. Хората ще ви изслушат и ще изискат съвета ви, а вие ще можете да ги убедите в правотата си.

Козирог
Май ще бъде доста сантиментален за Козирозите. Трудностите на живота ще ви обединят със сродната ви душа. Ще постигнете цялостно схващане и естетика. Самотните Козирози имат добър късмет да намерят обич.

Водолей
Астролозите дават обещание на Водолея, че скръбта и сълзите ще заобиколят дома ви през май. Ще изживеете доста позитивни страсти, свързани със фамилията и приятелите. Не се затваряйте в себе си, споделяйте прекарванията си с околните и ги помолете за съвет. Ще се почувствате доста прелестно от общуването с деца.

Риби
Вие сте добър човек и вашата добрина ще зарадва доста хора този месец. Рибите ще преживеят май почтено и ще бъдат удовлетворени от себе си. Помагайте на хората, а по-късно и те ще ви оказват помощ.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР