ОВЕНСтабилността ви ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията

...
ОВЕНСтабилността ви ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да избягват критиката към подчинени, финансов успех обърква плановете на Рибите

ОВЕН

Стабилността ви ще изиграе значима роля за хармонизиране на връзките с вашите близки. Ако се постанова поработете няколко часа до вечерята върху служебните си задания. Не давайте обещания, в случай че няма да ги извършите. При нужда бъдете компромисни, тъй като по този начин ще съхраните положителния звук на работното място. Внимавайте с думите, които изричате, тъй като персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост, бликнала през днешния ден в неочакван момент. Не се изненадвайте, в случай че сами сте повода да се лишите от полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Нежеланието ви да се съобразите с проектите на вашите близки и с мнението им, ще изнервят ситуацията в дома ви. Спешни задания ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите сътрудници да ви убеждават в техния триумф. Предпазвайте се от недомислени финансови разноски и загуби. Заядливият звук в дома ви предходните дни и през днешния ден сутринта би бил повода още веднъж да се чувствате неразбрани. Разрешете без бавене основаните фамилни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте възнамерявали пътешестване с вашите близки, по-добре го отложете, с цел да не изостанете със служебните си отговорности. В рамките на деня отхвърлете дилемите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от неточности, които може да допуснете в бързината. Вечерта бъдете с околните си и с обичаните си хора. Създайте сантиментална конюнктура. Сексуалните удоволствия сигурно ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в остатък.

РАК

Съветът ми е да не се захващайте с нови задания. Постарайте се още през днешния ден да поправите грешките си, без да действате безогледно и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и денем и вечерта нямате опция за пълноценна отмора, само че не търсете непрестанно отговорни към себе си. Ваши другари, които сте трансформирали незабелязано във врагове, се пробват да вредят на персоналните ви връзки. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от почтени флиртове, тъй като ще съсипете хармонията в връзките си.

ЛЪВ

Денят ви сервира изненади. Пригответе се за компликации, изключително на работното място. Финансовото ви състояние може да се утежни, в случай че се оставите да ви излъгват със незабавно присъединяване в капиталови планове. Денят не разрешава да подписвате документи. Не проявявайте доверчивост, която ще ви коства съществени проблеми. През деня сте изпълнени с доволство от постигнатото. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, само че в случай че сте фамилни сте подвластни и от околните си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от полови удоволствия.

ДЕВА

Обмислете следващото ново начало, обещаващо ви доходи през месеца. Внимателно започнете подготовката през днешния ден, макар че ще има закъснение и триумфа ще бъде с вас. Разсеяност ви при диалозите с вашите сътрудници може да е причина за финансови загуби.  Допуснете ли ги мъчно ще ги възстановите и отговорните ще сте вие. В персоналните ви връзки  има леко пропукване, което ви тормози, макар че повода не е във вас, а в „ доброжелателна “ за следващ път роднинска или съседска интервенция, която „ отваря очите “ на фамилията ви за несъществуващи истини. Без съмнение поставете вредителите на място.

ВЕЗНИ

Налага се да проведете настоятелен диалози, които ще ви проправят пътя към триумфа, само че няма да от е най-леките и може да ви изнервят. Запазете успокоение. Вашето усърдието ще подтикне сътрудниците ви да ви поддържат. Не отхвърляйте помощта им. Бъдете правилни към тях и също им помогнете, в случай че ви помолят. В персоналният ви живот е умерено, радвате се на естетика и романтика. Ако не допуснете странична интервенция да се трансформира в причина за разтърсвания, ще съхраните дълго разбирателството и персоналното си благополучие, само че това зависи и от вас.

СКОРПИОН

Денят не ви разрешава инициативи, само че можете да завършите започнатите и изостанали задания, за които не се изисква доста време. Помислете си за бъдеща смяна на работата или за опциите за спомагателен бизнес. Вечерта отидете на посетители с вашите близки. Въпреки опцията за доходи търговците празнично може да претърпят загуби поради обири, в случай че не са деликатни. Бъдете откровени и не се колебайте да споделите възприятията си, в случай че желаете да съхраните връзките си с вашата интимна половинка. Раздялата може да предизвикате сами, по-късно ще страдате без опция да възстановите връзките си. При фамилните проваления брак може да докара до меланхолия и съществени болести, в случай че сте щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Общувате с лекост в този ден. Не пропускайте да създадете нови другарства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте, в случай че се постанова да работите. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задания, няма да са ви от изгода, тъй като поради умората ще стартират пропуските. Склонни сте в този ден в придвижване, тъй като сте напрегнати, да си създадете проблеми в персоналните връзки. Причината е в неспособност да приемете мнението на вашите близки за празниците в края на другия месец, за които, в случай че пътувате се изисква ранна резервация.

КОЗИРОГ

Запознанства и бъдещите връзки с вашите нови познати ще се окажат потребни и ще ви донесат непредвидена бъдеща облага. Въпреки това бъдете внимателни към новите оферти и не проявявайте прекомерна самонадеяност, че на мига би трябвало да ги приемете. Ако работите се справяте сами със служебните си задания. Не прехвърляйте част от тях на вашите сътрудници. Днес, без значение по какъв начин сте възнамерявали деня си, в персоналния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии, които са плод на вашето неявяване от вкъщи. Ако имате проблеми със половите връзки, сигурно сте афектирани и със занижено самочувствие.

ВОДОЛЕЙ

И в този ден ще съумеете да се справите с компликациите, които ще зародят ненадейно, постоянно по виновност на околните ви или на ваши сътрудници. Ако сте на управителна позиция, избягвайте рецензията, с цел да не ви изоставен вашите подчинени. Запазете успокоение и бъдете умерени в държанието си, с цел да не разочаровате хората от деловото си обграждане. Анализирайте деликатно всичко, което се случва в роднинското обграждане, с цел да не навреди на персоналните ви връзки, изключително в случай че сте влюбени и подготвени да създадете семейство. Ако имате проблеми в персоналните връзки и половия живот е във ваша изгода да преразгледате държанието си.

РИБИ

Непланирани промени, свързани с иден финансов триумф, объркват проектите ви, само че жертвата си коства. Не разчитайте на помощ в профил. Не позволявайте да ви убедят да си останете вкъщи и да ви отклонят от значимите настоятелен диалози, които е във ваша изгода да проведете в този ден. Не ви поучавам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте подготвени за полови наслаждения тъй като желаете интимната ви половинка да се почувства отговорна, само че грешите и си вредите на връзките.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР