Овен Само ден за забавления и развлечения, е, ако сте човек

...
Овен
Само ден за забавления и развлечения, е, ако сте човек
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 6 юли

Овен
Само ден за занимания и развлечения, е, в случай че сте човек на творчеството не пропускайте този ден и отдайте дължимото на музата си преди да ви напуснала. Не влизайте въпреки всичко в съществени разноски, те - музите обичат нематериалните неща.
  Телец
Днес ще сте много предприемчиви, само че някак ще желаете да останете в сянка - в директен и метафоричен смисъл. Повече ще ви харесва да движите нещата посредством други хора. Няма неприятно, единствено не прекалявайте с операциите и не се мислете за Господ.
  Близнаци
Ден за независимост, за разформироване и релаксация. Ако съумеете да поседите край морския бряг, тогава всичко ще наподобява прелестно, лятно и нехайно. Това е вашият ден просто да се оставите на вълните на живота.
  Рак
Срещите и диалозите с другари ще ви донесат задоволство за добре прекаран ден. Хубаво е също да извършите проекти за лятото, въпреки и единствено въображаеми.
  Лъв
Ще имате предпочитание да сте самостоятелни, свободни, необезпокоявани. Доста ще капризничите, единствено и единствено всички да се преценяват с вас. Хубаво е да употребявате други способи за връзка.
  Дева
Ще ви е най-уютно измежду другарска компания. Ако си организирате и някоя спортно мероприятие, още по-добре. Изобщо - време за дейни занимания, не се затваряйте вкъщи.
  Везни
Днес към този момент е извънредно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички естествени хора. След обяд даже и да не ви се желае, ще ви въвлекат в някое мероприятие. Ще се поддадете на изкушението и няма да съжалявате.
  Скорпион
Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и всякакви други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.
  Стрелец
Днес би трябвало да поемете отговорност не смао за това, което вършиме,а най-много за това,което сте създали. Не се тормозете от рецензии.Просто бъдете себе си и следвайте фантазиите си.
  Козирог
Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която единствено отлагате от ден дневно. Добър миг е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят удобно и изключително водните.
  Водолей
Доста ще капризничите през днешния ден, чак самите вие ще се дразните от себе си. Трудно е да не знае човек какво желае, а за вас е напряко побъркващо. Малко повече разходки ще ви дойдат добре, изключително край някоя вада.
  Риби
Ден единствено за фамилни срещи и събирания. Все отново, внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей по този начин сякаш с положителни планове. Понякога в действителност сте много екстравагантни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР