Славена Вътова вече официално е разведена и вече не е

...
Славена Вътова вече официално е разведена и вече не е
Коментари Харесай

Приказката свърши грозно: РАЗВОД ПО ПЕРНИШКИ за Славена Вътова и Юлиян Цолов

Славена Вътова към този момент публично е разведена и към този момент не е госпожа Цолова. Документите за финалното анулиране на брака са входирани не къде да е, а в пернишко съдилище, научихме от чудесно осведомен източник.

“Това е честа процедура, когато някой от двойката желае бракоразвод бързо и непременно. Обикновено в София съдилищата са доста заети и съпрузите вземат решение да подават молбата за бракоразвод на място, където има по-голяма опция всички формалности към брака да бъдат завършени оптимално бързо. ”, споделят адвокати. 

Досущ като във вицовете за пернишка покруса, очевидно някой от двамата желае незабавно да се отърве от брачния ярем и няма време да изчака Софийския съд  да си свърши работата.

Според нашия източник, основател на раздялата е Славена, която интензивно търси нов сериозен обект на любовта си и не желае да бъде свързвана с задълженията и делата за обири на екс брачна половинка си. Извън това Славена се тормозила, че с непрекъснатите борчове и задължения на Юлиян най-после ще се окаже, че и тя като негова брачна половинка дължи пари на недоброжелателни кредитори, от които доста се страхувала. Юлиян неотдавна стана за следващ път обект на обществен линч и побой в столичния “Парк бар ”, където бе съществено ошамарен от човек, на който дължи пари. Съвсем скоро се оказа, че му се е случило същото в столична сладкарница. Юлиян дължал солидна сума на дама, която бил омаял неизвестно по какъв начин, само че откакто въпросната жена схванала, че Цолов няма никакво желание да й връща парите - прибягнала до крути ограничения към подсъдимия за кражба в изключително огромни размери. Този път побоя не бил толкоз кървясъл като през лятото, само че очевидно е препълнен чашата на тътпението на Славена и тя е поискала да се разведе час по-скоро с благоверния си, споделят осведомени. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР