Овен Романтичен ден, макар че ще подходите доста практично към любовта,

...
Овен
Романтичен ден, макар че ще подходите доста практично към любовта,
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 септември: Фатален петък за 2 зодии

Овен
Романтичен ден, въпреки че ще методите много практично към любовта, изключително в случай че стане въпрос за паричките ви. Но пък ще разберете дали любовта ви е същинска. Дайте шир на въображението си.

Телец
Настроението ви ще е функционалност от финансовото ви положение. За благополучие, най-малко през днешния ден, нещата ще се развиват позитивно за вас. Може и някакви остарели заеми да ви върнат.

Близнаци
Днес ще би трябвало да хвърчите като финикийци и да вършите по няколко неща едновременно. Добре, че сте оправни, другояче може да се депресирате от целия този безпорядък.

Рак
Ще сте много заети, за жал резултатите няма да са изключително приемливи. Не е изключено да се наложи да пътувате на къси дистанции.

Лъв
Доста прочувствен и разговорлив ден. Ще научите нови неща, никаква досада няма по какъв начин да ви налегне. Именно през днешния ден може да откриете отговори на остарели въпроси. Бъдете подготвени да учите и да споделяте.

Дева
Малко под напрежение ще е днешният ден за вас, само че по тази причина пък ще можете да отхвърлите много неща. Мислите ви ще са ориентирани към решение на по-практични проблеми, а ще имате и много отговорности вкъщи си.

Везни
Хората мъчно схващат какво криете в дълбините на душата си, а вие таман от това имате потребност. Лошото е, че и вие самите май не знаете към този момент какво тъкмо криете и от кого го криете – от себе си или от другите.

Скорпион
Доста преувеличавате смисъла на някои обстоятелства. Днес е значимо да бъдете справедливи и да не се пробвате да свършите всичко сами. Позволете на другите да ви оказват помощ.

Стрелец
Слънчеви и ведри сте през днешния ден, само че има някои неотложни задания, които не трябва да пренебрегвате току по този начин. Най-добре ги отхвърлете допустимо най-скоро, с цел да не ви висят като Дамоклиев меч над главата.

Козирог
Доста преувеличавате смисъла на някои обстоятелства. Днес е значимо да бъдете справедливи и да не се пробвате да свършите всичко сами. Позволете на сътрудниците си да ви оказват помощ.

Водолей
Радвайте се на живота, само че има неща, които би трябвало да бъдат пипнати с ръчичка. Може да измислите някоя модернизация или да измененията нещата по този начин, че след време всички има да се чудят по какъв начин са работили по подобен “допотопен ” метод.

Риби
Хубаво може да си побъбрите денем, непрекъснато ще има искащи за това. Не се увличайте, нищо че през днешния ден нещата са по ваканционному, погледнете съществено на тях. Малко разсеяно ще действате, а това може да обърка цялата ви работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР