ОВЕНПродължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите

...
ОВЕНПродължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Напрежение между колегите на Овните, Телците поставят ново начало без обмисляне

ОВЕН

Продължавате да се занимавате със започнатото, само че в това време ще усетите напрежение сред вашите сътрудници. Недоволство им е подбудено от развиването на проектите ви. Ще извършите неточност, в случай че решите да променяте работата си и деянията неблагоразумието да проведете значимите си диалози в този ден. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви, макар вашата непримиримост и отвращение да се съгласите с тях. Не се гответе за полови преживявания, в случай че сте изтощени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на отмора и сън.

ТЕЛЕЦ

За следващ път сте изкушени без обсъждане да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, само че за ваша наслада ви носят изгода. Не разчитайте на шанса си. Не рискувайте. Тактът в основаните връзки разрешава да изгладите зародилите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, макар че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Днес си позволете промени и сполучливо довеждане докрай на започнатата значима служебна задача, която ще ви проправи пътя към самопризнание. Ще имате непредвидени триумфи, в случай че работите в областта на търговията. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви триумфи.    Проведете значимите си делови    диалози. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс пък е причина  да си мислите, че не сте задоволително женствени.

РАК

Пазете се да не останете излъгани от деловите си сътрудници, изключително в случай че скоро сте подписали контракт за съдружничество. Отложете огромните разноски, макар че приходите през днешния ден ще ви възвърнат положителното въодушевление. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте внимателно. Вечерта отидете на посетители на ваши другари. След като се приберете се отдайте на възприятията си и на интимни мигове с обичания си. Не пропускайте половите удоволствия, които са мечтани от двама ви. Причина да ги избегнете е единствено в случай че сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

ЛЪВ

В този ден сте сговорчиви и подготвени на взаимни отстъпки, даже и в случай че осъзнавате, че са във ваша щета. Ще срещнете нови настоятелен сътрудници. Преценявайте новите си познати добре, с цел да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат сполучливи. Не проявявайте искания, които не са във ваша изгода, бъдете рационални. Оправете зародилите недоразумения в фамилията. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване от вкъщи и неоснователно нападателно държание вечерта. Назрява следващата препирня, поради подозрения във ваши провинения, които ще принудят брачния ви сътрудник да се откаже от интимните мигове и секса.

ДЕВА

Завършете започнатото и няма да усетите компликациите подбудени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте почтени пред себе си. Общуването с сътрудниците ви е хармонично. Огледът за покупка на жилище е сполучлив, даже и в случай че теглите заем, а през днешния ден проведете предварителните диалози и единствено капарирайте покупката, в случай че е пристигнал подобаващия миг. Не допускайте проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни разправии да унищожавате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Налага се да се включите в общ план с вашите сътрудници. Ще успявате, в случай че се занимавате с търговия. Появата на нови хрумвания ви разрешава да разкриете    нови източници за обезпечаване на приходи. Вашата подозрителност е повода за недомислените ви действия. На работното място не са изключени проблеми. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви сътрудник за разлъка. Изяснете недоразуменията, в случай че желаете да съхраните връзката и брака си. Ако не съумеете да се изясните не се надявайте на полови удоволствия.

СКОРПИОН

В този ден сте необщителни и затворени в себе си, макар че сте заети с виновна задача, която изисква да обсъждате нейното осъществяване. Анализирайте грешките си и се издигнете на ново ходило в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви състояние се стабилизира. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят елементарно закъснението, изключително в случай че брачният партньор ви е приготвил вечерята, с цел да ви изненада.

СТРЕЛЕЦ

Ще научите, че договорка с ваши настоятелен сътрудници ще ви донесе триумф и добра облага. Благоприятни са креативните срещи и обмяната на опит. Вместо да сте необщителни и безмълвни, постигнете триумф в професионален проект. Помислете какво да извършите, с цел да разтопите ледовете в връзките на работното си място. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот, а също и тези, свързани с външният тип, в случай че сте се изоставили поради непрекъснатата си претовареност. Не отхвърляйте поканата да посетите ваш другар, който чества рожден ден. Бъдете ослепителни. Вечерта очаквайте сантиментална среща и полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Ще разкриете повода за завистта на вашите сътрудници, обвързвана с приходите ви и признанието, което получавате, тъй като Съдбата ще възмезди вредителите. Стабилизирайте позициите си.  Проведете диалозите. Подложете на разискване и разрешаване правосъдни разногласия. Завършете към този момент стартирана работа и вземете значими решения свързани с вашето бъдеще. Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си и по-възрастните си родственици. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Работете настойчиво тъй като е време да се осмелите и да извършите 9с разсъдъка си крачката към премислените инициативи. Не губете действителната визия за опциите си. Ще осъществите проектите си макар компликациите. Внимателните дейности ще ви оказват помощ да не допуснете съществени неточности. Изпратете букет и бутилка вино на ваш другар, който чества персонален празник или отидете персонално на празненството. Вашите сътрудници чакат приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете сантиментална маса за двама, а те ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете и половите мигове.

РИБИ

Напрегнати и нервни сте, само че очаквайте провеждането на сполучливи настоятелен диалози и не губете възприятието си за действителност. Денят е съвършен за работа с вашите сътрудници. Ако решите незабавно да инвестирате получените пари са вероятни загуби, поради непреценен риск. Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР