ОвенПрочетете ощеВсичко, което трябва да направите в този ден, е

...
ОвенПрочетете ощеВсичко, което трябва да направите в този ден, е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 април: Лъв- бъдете по-внимателни, Скорпион- погрижете се за себе си

Овен
Прочетете още
Всичко, което би трябвало да извършите в този ден, е просто да осъзнаете какво се случва към вас и към хората, които обичате. Може би сте подценили нещо или някого. Не сте в заплаха, само че постоянно е по-добре да държите очите си отворени, в сравнение с да ги държите затворени, също тъй като в случай че има злонамерени хора, те сигурно няма да ви предупредят, преди да ударят. Накратко, бъдете по-внимателни.

 

Телец

Много проблеми могат да се трансформират ненадейно през този ден и ще би трябвало да сте подготвени да се сблъскате с смяната, в случай че не желаете да бъдете изоставени. Много от тези към вас по този начин или другояче биха могли да продължат. От друга страна, останете „ неподвижни “, ще има опция да чакате на вятъра всичко да се върне както е било преди, само че това съвсем несъмнено няма да се случи, тъй че ще бъде по-добре да се подготвите в точния момент.

 

Близнаци

Интересен ден се обрисува за вас, неочакван на моменти, може би непредвиден и на първо място късметлийски. Накратко, колелото се върти и ще спре на такива позиции, които ще намерите за преференциални, приятни или буйни, според от бранша на живота, който ще се отнасят. Във всеки случай ще се наложи да покажете вашата жизнеспособност, експедитивност, автентичност както и увереност, и в никакъв случай няма да отстъпите пред нищо. В допълнение към отговорностите, оставете място за удоволствията. Юпитер желае да ви види, че култивирате хедонизъм и наслада и да изключите отрицателно допустимо най-бързо.

 

Рак

Изненади, положителни вести или може би най-сетне спокоен интервал, който ще ви разреши да разсъждавате върху себе си, върху вашите стремежи, върху вашите претенции за утрешния ден и шанс. Това ще бъде специфичен миг за страстите, които ще изпитате, за силата, която ще ви разреши да се справите даже с най-предизвикателните промени, в случай че това е вашето предпочитание. Вкратце, прелестен, многолюден ден, през който ще се оформят няколко обстановки, в любовното и фамилното общуването.

 

Лъв

Днес ще има разнообразни и разнообразни аргументи, които ще зависят от вашите персонални условия. Например, някои от вас ще имат проблеми в фамилията или с роднините, други просто ще имат интервал на отмалялост. Всеки ще би трябвало да внимава за страстите изпълнени с раздразнителност, защото това може да понижи яснотата и да заплаши душевното успокоение, в случай че се отдадете на неспокойствие и избухнете без задръжки. Накратко, бъдете по-внимателни и мислете, че към този момент идва времето, с цел да стартира да ви върви малко по-добре.

 

Дева

Събота, уханието на оригиналност, на приятни обстановки, на най-сетне спокойни моменти. В фамилията, към вас като цяло, ще царува превъзходна атмосфера на мощ и сила. Ще имате опцията да решавате остарели проблеми, да си представяте нови начинания за бъдещето, близко или надалеч, и на първо място да се насладите на справедливо свободно време и да се отпуснете при всяка една опция. Ще бъде по-добре деликатно да се погрижите за връзката, с цел да избегнете досадните недоразумения.

 

Везни

Приятният климат на релаксация ще бъде емфатичен от много неутрално небе, даже и да не е изцяло безразлично. Този ден обаче може да бъде преходна фаза към по-наситен и динамичен интервал. От време на време да можете да изживеете по-спокойни моменти, в които да размишлявате и да си представяте нови гледни точки, и това ще бъде в действителност потребно. Възползвайте се от това, изключително в случай че от известно време се чувствате комплицирани или несигурни.

 

Скорпион

Ще сте отдадени на отговорностите, фокусирани върху уговорките, върху листата със задания, които могат да се отнасят до домашните и фамилните ви отговорности, само че на първо място върху вашите цели, свързани с благосъстоянието и свободното време. Накратко, ще се погрижите за себе си, съвсем като осезателен знак, че мрачните и депресиращи времена са зад тила ни. Обърнете внимание на връзката и се пробвайте да бъдете директни и ясни със събеседниците си. Така ще избегнете доста недоразумения и следващи кахъри.

 

Стрелец

Вашите фантазии няма да останат единствено стремежи през този съответен ден, удовлетворяващ и цялостен с вести и изненади. Особено тези от вас, които чакаха по-линейна фаза, можеха да оставят паниките и мислите зад себе си и да се насладят малко повече на живота и обичаните хора. Накратко, денят ще бъде един от тези интервали, които ви разрешават да възстановите дъха си, да се върнете към вярата за бъдещето и да планирате събития с убеденост и сигурност. Отпуснете се и мислете повече за себе си.

 

Козирог

Този ден може да пристигна с известна доза нервно напрежение, но Сатурн, вашият страховит съдружник с непримиримост и прагматизъм, ще ви помогне да поддържате убеденост, най-малко в самите себе си, в случай че не във всичко останало. Всъщност изключително ще се дразните от това, което ви заобикаля, за едни семейство, за други другари, за трети правила и отговорности и прочие. Това ще значи, че можете да разчитате на някои хора и личния си избор със затворени очи.

 

Водолей

Специални моменти ви чакат през този забавен ден. Ако има обстановки, които желаете да проучите, задължения, които да бъдат въведени, фамилни съглашения, които да се сключат, възползвайте се от този доста подтикващ астрален климат, с цел да се концентрирайте ясно върху задачите си или даже да ги калибрирате, защото транзитите са оповестени за позитивни. Помислете обаче, че шансът може и да не ви оказва помощ, за сметка на това ще можете да разчитате на своята ангажираност и воля, с цел да избегнете нежеланите обстановки.

 

Риби

Страхотните мнения за вас могат да накарат този ден да промени изцяло общественото ви състояние. От известно време може би чакате някой да забележи вас и величието на вашата персона. Вашият харизматичен темперамент в действителност заслужава по-внимателен взор. Днес  обаче не трябва да стартирате да с вашата наивна самоувереност, тъй като можете да слезете от пиедестала за момент и да се окажете на земята. Това, което би трябвало да извършите, е просто да се насладите на този ден, с цел да бъдете същински щастливи.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР