ОвенПрочетете ощеВероятно, ще попаднете в неприятна ситуация. Навярно, вашите приятели

...
ОвенПрочетете ощеВероятно, ще попаднете в неприятна ситуация. Навярно, вашите приятели
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 януари: Неприятна ситуация за Овен, Телец- не влизайте в нова връзка

Овен
Прочетете още
Вероятно, ще попаднете в неприятна обстановка. Навярно, вашите другари или родители ще хвърлят пепелни думи по индивида, който обичате. Не се предлага да влизате в остри спорове, излезте тактично от всеки един подобен конфликт. Приемете рецензиите на работното си място и ги погледнете от към позитивната им светлина, мозъкът ви следва да бъде избистрен. Ключът към триумфа е да се съхраните. Изглежда, че денят ще е подходящ  да инвестирате в артикули с висока цена, като да вземем за пример чисто нова кола. Вашата постоянна финансова позиция ще ви разреши да извършите такива покупки.

 

Телец

Не влизайте в нова връзка, изключително през днешния ден, тъй като първоначално може да се насладите на фойерверките, само че в последна сметка ще се изморите от всички прочувствени прояви. По-добре е да изчакате. Възможно е да почувствате, че някои сътрудници желаят да слагат кол в колелата на кариерата ви. Не бързайте да ги атакувате, бъдете търпеливи. Би било рационално да намалите разноските в този миг. Този ден е  подобаващ да планирате бюджета си, а не да поемате импулсивни задължения. Ако сте решили да продавате, най-добре е да изчакате по-подходящо време.

 

Близнаци

Ще излъчвате необикновен тип любовен апел, нещо, което може и да не сте чувствали в живота си до в този момент. Въпреки това, внимавайте да не се натъкнете на връзка, за която не сте готови. Вашата креативност ще ви насърчи да работите с ентусиазъм, въпреки и в комплицирани условия. Има възможност да се сблъскате с механически проблеми на работното ви място. Разходите ще нарастват доста, като множеството от тях могат да бъдат ориентирани към ненужни неща. Всякакъв тип вложения би трябвало да се заобикалят, а също по този начин и крупните покупки.

 

Рак

В случай, че си мислите за разпад на връзката ви, най-добре отложете това си обезверение за известно време. Преразгледайте решението си и не действайте преждевременно. Вероятно, ще работите върху отсрочен работен план през първата половина от деня, само че през втората част наподобява ще измененията вашите проекти. Най-добре се заемете с това да довършите първичния си работен план. Финансовото ви положение може да не покаже основни усъвършенствания през този ден. Изглежда, това няма да е най-подходящият миг за осъществяване на огромни покупко-продажби, покупки или продажби.

 

Лъв

Ако към този момент сте във връзка, това би било подобаващ миг да покажете своята отдаденост към колегата си. Накарайте обичаният ви човек да почувства, че сантименталните ви усеща са в действителност мощни и изгарящи от деликатност. Вашата активност за реализиране на позитивни резултати, евентуално ще има триумф. Със сигурност ще получите благодарност от шефовете си, продължете все по този начин да бъдете съсредоточени в работата си. Има възможност някой да се опита да ви примами, с цел да извършите рискова инвестиция или непотребни покупки. Под претекст, че ще имате необикновено доходоносна облага, в случай че захапете стръвта, евентуално ще претърпите големи загуби.

 

Дева

Ще ви се отдаде прелестна опция да бъдете захласнати от страхотна изненада, която ще спре дъха ви и ще ви накара да се почувствате доста обичани. Бъдете подготвени да отвърнете на този неотразим жест уместно. През този ден се задават комплицирани и сериозни обстановки. Това може да направи мислите ви безредни. Търпение - това би трябвало да бъде основната дума за вас в професионален проект. Възможно е, да видите положителни резултати и добра възвръщаемост от вашите вложения. Би било във ваш интерес, да вкарате повече пари за разширение на вашия бизнес, в случай че имате опция, несъмнено.

 

Везни

Парите може да се окажат особена спънка през днешния ден. Не се отчайвайте, не бихте могли да оставите обичаният си човек, без да почувства интензивността на вашата обич. Вашият възторг и увереност ще потвърдят качествата ви в професионален проект. Ще би трябвало да си създадете самоорганизация, без да обръщате внимание на битовизмите. Може да бъдете принудени да потърсите финансова помощ от родителите си през този ден, с цел да облекчите финансовите си проблеми. Необходимо е да сте по-внимателни от всеки различен път, при боравенето с пари.

 

Скорпион

Ако сте несемейни и нямате на кого да си излеете своите съкровени усеща, не се отчайвайте. Истинската обич постоянно се развива с течение на времето, тъй че не бързайте да се привързвате. С увеличението на отговорностите ви, не очаквайте повишение на работната ви заплата. Въпреки това, се заемете съществено с работните си задължения, без да унивате. Вашият паричен приток може да се усили към средата на денят. Не бива обаче да бъдете прекомерно самоуверени. Ще се наложи да избягвате ненужните разноски, изключително когато сте на открито с приятелите си.

 

Стрелец

Не подминавайте този ден, без да сте изявили своята обич и обвързаност. Вашата любов ще процъфтява, даже без да бъде подложена на перфекционизъм. Забавлявайте се в своят романтизъм през днешния ден. Вероятно, през днешния ден ще бъдете извънредно проведени. Това ще сплоти колектива на работното място и няма да пропуснете нито една опция за реализация. В случай, че сте в строителния бизнес, евентуално облагата ви ще се усили. Ако желаете да инвестирате в ново транспортно средство, можете умерено да извършите тази интервенция тъкмо в този ден.

 

Козирог

Енергиите на любовта и романтиката мощно са ви обхванали. Вие ще сте в положение да извършите и най-чаровното усещане, без значение дали денят ще бъде тъмен или знойно безоблачен. Днес, ще се наложи да поемете доста отговорности. Най-вероятно ще се справите с множеството задания, с които са ви затрупали. Преценете добре плюсовете и минусите, преди да вземете вярното решение. В случай, че възнамерявате да влезете в бизнес партньорство, през днешния ден е най-хубавият миг, защото едно такова партньорство може да се окаже във ваша изгода.

 

Водолей

Лоялност, непреклонност и надълбоко персонални връзки ще бъдат основите във връзката ви през този ден. Ако сте настроени за сантиментални увертюри, просто поднесете своите усеща като букет от свежи рози. Изглежда, че ще деянията известна експанзия на работното си място, заради отменяне на молбата ви за покачване на вашето заплащане. Най-вероятно ще останете неспокойни, само че въпреки всичко се пробвайте да бъдете извънредно тактични. Денят ще бъде удобен в областта на търговията. Ако сте търговец на парцели или медиатор, има възможност да съумеете да сключите някои извънредно преференциални покупко-продажби.

 

Риби

Вашият идеализъм може да ви разочарова през този ден. Ще има избрани обстановки, които може да не вървят по сантименталният ви проект, просто би трябвало да гледате от позитивната страна на нещата. В професионален проект, нещата не стоят добре за вас през този ден. Дори да получите мощна поддръжка от вашите сътрудници, някои обстановки няма да ви успокоят. Проявете повече самообладание. Постарайте се да избягвате изобилните разноски, защото това може да докара до финансова неустойчивост. Може да се наложи да отделите средства за поддръжка на парцел, или транспортното ви средство.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР