ОвенПрочетете ощеСемейният ви живот изглежда щастлив през месец октомври. Вашите

...
ОвенПрочетете ощеСемейният ви живот изглежда щастлив през месец октомври. Вашите
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец ОКТОМВРИ?

Овен
Прочетете още
Семейният ви живот наподобява благополучен през месец октомври. Вашите връзки с родствениците ще се подобрят, като в последна сметка ще укрепят връзките ви. Вашето здраве може да е наред. Любовният ви живот, въпреки това, евентуално ще остане на назад във времето. Това може да раздразни колегата ви. Възможно е да се наложи да положите откровени старания, с цел да си върнете привързаността. Вашето финансово състояние може да бъде нестабилно. Харченето на пари за ненужни неща може да натовари месечния ви бюджет. Поради монотонния график може да не съумеете да дадете най-хубавото от себе си на работа. Може да търсите по-големи шансове да започнете изначало в кариерата си. Някои от вас може да се наложи да пътуват в чужбина за по-добри професионални вероятности. Това може да ви помогне да установите нови контакти, които могат да ви бъдат от изгода. Сделките с парцели могат да бъдат доходоносни.

 

Телец

Може да извършите сполучлив старт в кариерата си. В резултат на вашата откровеност може да придобиете дълго чакани финансови облаги. Това може да бъде от изгода за вашето икономическо положение. Вашето здраве може да изисква изключително внимание. Леки болки могат да ви смущават. В резултат на това фамилният ви живот може да бъде нарушен. Успокойте страховете на околните си, като ги уверите във  вашето благоденствие. На сантименталния фронт може да се сблъскате с компликации. Поради неразбирателство сътрудникът ви може да пожелае да се раздели. Опитайте се да възвърнете  любовният ви живот към естественото. Пътуване до екзотично място с обичания ви може да бъде тъкмо нещото, което да възобнови пристрастеността ви. Имуществените въпроси могат да бъдат отсрочени към края на месеца.

 

Близнаци

Романтичният живот може да бъде изключително обещаващ през този месец. Вашият сътрудник може да даде приоритет на вашите усеща пред всичко останало, като по този метод заздрави връзката ви. Финансовото ви положение може да се усъвършенства, което ви разрешава да закупите автомобил от висок клас или скъпо устройство. Вашите близки евентуално ще поддържат вашите житейски избори и може да останат до вас през положителни и неприятни моменти. От друга страна, вашето здраве може би ще бъде над равнището, което е чудесна вест. Избягването на негативизма евентуално ще ви поддържа душевен уравновесени и спокойни. В работен проект няма място за безпокойствие и резултатите ще бъдат постоянни и ефикасни. Пътуване в чужбина може да донесе шанс на някои от декадите. Може да съумеете да сключите доста добра договорка с недвижими парцели.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР