ОвенПрочетете ощеПостарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и

...
ОвенПрочетете ощеПостарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 април: Успешен ден за Овен, Телец- не се повлиявайте от дразнители

Овен
Прочетете още
Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не пандизите и последната страница от конфликтните драми. Денят ще бъде много сполучлив, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Звездите ви поучават да запазите успокоение и оптимизъм.

 

Телец

Ще се наложи да си мерите приказките и да не проявявате инатливост в държанието си. Възможно е да се появи дразнител през днешния ден, с който ще би трябвало да се справите още в зародиш. Тази събота ще изиска от вас да разрешите острите несъгласия на междуличностно равнище. Възможни са известни разтърсвания в фамилните връзки.

 

Близнаци

Този ден се обрисува да бъде предсказуем. Със сигурност ще може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения вашите проекти. Вероятно ще се радвате на топли връзки в фамилията. Денят е подобаващ и за всевъзможни срещи, даже по въпроси свързани с бизнеса или работата. Можете отлично да прекарате времето си в компанията на обичания човек.

 

Рак

Дори може да ви докара до дейности, за които ще съжалявате след време. Ще изживеете чудесна събота, в случай че не притегляте хорското внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща. Бъдете изключително консервативни към всевъзможни оферти за диспути. Луната изисква от вас да позволите на разсъдъка да бъде водещ. В противоположен случай напрежението ще ескалира.

 

Лъв

Предстои да се сблъскате с избрани инциденти. Добрата вест е, че ще разполагате с цялостния късмет да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и стремежи. През този ден съществена задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате прочувственото си положение.

 

Дева

Вероятно ще имате нелицеприятни конфликти с ваши родственици или близки. Ще упорстват тяхното мнение да се одобри като меродавно. Възможно е през този ден да сте нервни и постоянно да изпадате в спорове за напълно дребни и дребни неща. Звездите изискват от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията.

 

Везни

Необходимо е да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации през този ден. Ако съумеете да се справите с това, въздействието на отрицателните трендове ще бъде минимално. Избягвайте спорове и разногласия с близки другари и родственици. В противоположен случай рискувате да си осигурите цялостна капитулация.

 

Скорпион

Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на дейностите, които провокират вашия разум и разсъдък. Ще бъдете предизвикани от хора, с които сте обвързани финансово или материално. Не се колебайте да се откажете от всевъзможен тип поддръжка единствено и единствено да не загубите пари. Бъдете дръзки в решенията си, най-много когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.

 

Стрелец

Твърде евентуално връзките ви с околните хора през днешния ден да ви зарадват. Приятелите ще бъдат подготвени да ви оказват помощ във всяко начинание и ще ви поддържат. Очаквайте поддръжка в разрешаването на проблем, обвързван със здравето. Бъдете по- деликатни, в случай че сте решили да пътувате. В връзките с околните родственици вероятно ще царува цялостна естетика.

 

Козирог

През този ден вие ще бъдете все по-запленени от взаимоотношенията в живота си. Ще поддържате връзка на независимост и като че ли приключвате все по-лесно връзки, които до този миг са ви се коствали тежки. Вероятно ще преплетете ползите си с хора, като съответно и без непотребни заобикаляния ще им споделите своите планове и стремежи.

 

Водолей

Очаква ви много натоварена откъм душевен дразнения неделя. Вероятно някой ще се опита да ви манипулира, да ви наставлява и да ви дава препоръки под предлог, че е за ваше положително. Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да вършиме не поискано положително. Може би ще си извлечете поука, че точно това положително не е оценено както прилича.

 

Риби

Днес ще можете да се радвате на поддръжка отстрана на околните, роднините и най-много на половинката. Предстоят ви удобни промени в любовта, а самотните даже имат шанса да срещнат подобаващ човек. Твърде евентуално е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Неприятната вест е, че ще бъдете много разсеяни, тъй че внимавайте когато пазарувате.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР