ОвенПрочетете ощеОпитайте се да отриете страстта на друго по-духовни ниво.

...
ОвенПрочетете ощеОпитайте се да отриете страстта на друго по-духовни ниво.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 март: Лъв- бъдете положителни, Скорпион- инвестирайте в себе си

Овен
Прочетете още
Опитайте се да отриете пристрастеността на друго по-духовни равнище. Настроението ви ще играе основна роля за метода, по който ще се чувствате в компанията на обичания ви човек. Може да имате дребни компликации в връзката с някои ваши сътрудници, което да затрудни работата ви, само че не приемайте нещата прекомерно персонално. Включете възприятието си за комизъм и събитията към вас ще се балансират, тъй че да сте сполучливи през днешния ден. Вслушайте се в интуицията си през днешния ден, в случай че се колебаете дали да си купите обещано нещо или не. Вътрешният ви глас ще ви даде най-точният отговор, с цел да сте удовлетворени от избора си.

 

Телец

Определено ще кипите от сила и положително въодушевление, тъй че вземете половинката си отидете в някой клуб да купонясвате. Разтресете дансинга и се забавлявайте от сърце. Бъдете по-експресивни и прочувствени през днешния ден, без значение дали работата ви е обвързвана с говорене или писане. Не се опасявайте да изкажете това, което мислите, а оставете словото да се лее от душата ви. Днес, може да ви се наложи да съберете пари дружно с ваши сътрудници или близки за общ подарък за човек, който доста цените. Насочете се към артикул, който е обвързван с напомнянето за вас - сътрудниците. 

 

Близнаци

Приливите и отливите ви в връзките ви, може да правят отстъпка на една по-стабилна и сериозна връзка. Погрижете се за комфорта на колегата ви и това, което го прави благополучен, без да излиза от зоната си на комфорт. Открийте общите си ползи и правете това, което ви носи наслаждение. Ако не получавате цялата информация за работата ви по даден план, може да се почувствате много затруднени да си свършите работата. Направете си лично проучвате по въпроса, с цел да сте наясно какво може да се изисква от вас. Разположението на планетите ще отлично за вас в бранша ви обвързван с пари. Спокойно може да извършите някаква огромна инвестиция или да пренасочите парите си от едно място на друго. Сделките ще са сполучливи през днешния ден.

 

Рак

Днес, може да отбягвате някоя мъчителна тематика, само че по този начин или другояче след няколко дни, ще се наложи да поговорите с колегата си и да разкриете същинските си усеща. Отлагането ще е единствено краткотрайно решение на казуса. Тези от вас, който търсят работа най-вероятно ще имат триумф. Постарайте се представянето на работното ви място да е съвършено, защото ще ви се отдаде опция да блеснете като страховит експерт. Ако имате малко спомагателни средства в сметката си, не бързайте да ги харчите, а ги оставете за запас, защото е доста евентуално да ви потрябват за здравни или стоматологични услуги. Бъдете по - спестовни в извършването на покупки.

 

Лъв

Днес, може да ви се стори, че пристрастеността надвива и блокира романтиката във връзката ви. Това, което би трябвало да извършите е да намерите правилния ключ към желанията на колегата ви. Възможно е да имате значимо достижение в работата, въпреки да ви се коства малко и нищожно като мащаб. Имайте позитивна настройка, че всичко ще е наред и убеденост в силите си, че ще постигнете триумф. Не е целесъобразно да си вършиме абонамент, с който непосредствено ще ви взимат пари от банковата сметка всеки месец. Добре обмислете дали се нуждаете от дадената услуга в дълготраен проект.

 

Дева

Много е евентуално през днешния ден да изпробвате всевъзможни способи да привлечете вниманието на колегата ви, само че косвено. Страхът ви от отменяне е безпочвен, тъй че бъдете почтени и открити с обичания ви човек. Има възможност да се разочаровате от някой ваш сътрудник, който сте считали за ваш добър другар. Може да разберете, че се е включил към различен конкурентен на вашия екип, с цел да му бъде направена услуга. Ако в този момент се радвате на положително финансово положение, не бъдете високомерни в връзките си с вашите близки. Помагайте с каквото можете, защото добре спестените пари доста елементарно може да се стопят.

 

Везни

Днес, може да сте настроени да проведете сериозен диалог с колегата ви, само че половинката ви да не е подготвена за дълги полемики. Страхът ви да не развалите връзките ви, може да ви направи по-нерешителни. Постарайте се да не влизате в спорове с сътрудниците си през днешния ден, защото може да се лишите от тяхната помощ и това да затрудни работата ви. Бъдете гъвкави и действайте съгласно настроенията към вас. Не се фокусирайте единствено върху реализирането на високи облаги, погазвайки правилата и морала си. Бързата облага с машинация и неистини няма да ви донесе задоволство в дълготраен проект.

 

Скорпион

Поставете се на мястото на колегата си преди да го критикувате за каквото и да било. Опитайте се да разберете неговата позиция и аргументите за разграничаването му. Вероятно, има проблеми, с които не желае да ви натоварва в допълнение. Странете от сътрудници, които ви се опълчват и имат много консервативни и остарели разбирания за работния развой. Упорството им евентуално ще е подбудено от тяхното недоумение, само че не се поддавайте на провокации. Ако желаете да увеличите приходите си, ще би трябвало първо да инвестирате в себе си и повишението на квалификацията си. Проучете разнообразни курсове и образования, в които може да се включите.

 

Стрелец

Романтиката през днешния ден ще е на всички места към вас. Красиви моменти може да трансфорат деня ви в приказка. Покажете на половинката си какъв брой доста я обичате, освен с думи, а и с дейности. Ваш другар или сътрудник може да ви стане добър съдружник и консултант през днешния ден, тъй че се пробвайте да поддържате връзка повече с този човек. Съвместната ви работа може да даде положителни плодове, тъй че попивайте цялата мъдрост и умелост, която може да получите през днешния ден. Нещата с финансите ви ще са в относително положително положение, без някакви непредвидени пикове и спадове. Старайте се да поддържате баланс сред приходите и разноските ви, с цел да не изпадате в нервна рецесия преди датата за заплата.

 

Козирог

Най-вероятно през днешния ден ще може да видите нещо във връзката ви, което до в този момент е останало прикрито. Истината ще ви донесе възприятие на независимост и успокоение. Информацията, която събирате може да ви се стори много разнопосочна и объркваща през днешния ден. Когато систематизирате и анализирате цялата информация, може да докара до чудесна концепция, която да приложите в работата си. Ако средствата в банковата ви сметка порастват с мудни темпове, то не се тормозете и не се сравнявайте с по - богатите ви другари. Малко по - малко ще напредвате с облагите и всичко ще е наред с финансите ви.

 

Водолей

Вероятно, през днешния ден ще сте по-интровертни и ще търсите нова посока за развиване на връзката ви. Липсата на ентусиазъм и романтика в връзките ви може да ви направи по-вглъбени и депресирани, което няма да помогне на връзката ви. Ще се изненадате какъв брой потребна информация може да получите от някои ваши сътрудници в неофициален диалог по житейски тематики. Поучете се от опита на другите и не правете същите неточности. Вслушайте се в препоръките на другите през днешния ден. Днес, може да сте неприятно сюрпризирани, заради известие за сметка, която сте не запомнили да платите или ексклузивен разход, който ще ви обърка проекта за месечния ви бюджет. Бъдете гъвкави и преразпределете средствата си отначало.

 

Риби

Понякога, общоприетите и изпитани способи за пробуждането на романтиката в една двойка, може да не работят за вас. Любовният ви живот може да има потребност да премине на ново по-страстно равнище. В главата ви през днешния ден може да има толкоз доста информация и хрумвания, че последното нещо, от което ще имате потребност е злословия и ненужна информация, която сътрудниците ви споделят. Опитайте се да игнорирате всичко ненужно и се концентрирайте върху работните си задания. Има огромна възможност през днешния ден половинката ви да изхарчи огромна част от общия ви бюджет за облекла, обувки, аксесоари или бижута. Не оставяйте всичките си пари с бърз достъп, защото може да се окажете разорени.

С почитание и респект към всички, майки, съпруги, обичани и дами на достолепна възраст по случай актуалната тържественост!  

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР