ОвенПрочетете ощеНеспособността ви да взимате решения в правилния момент е

...
ОвенПрочетете ощеНеспособността ви да взимате решения в правилния момент е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 септември: Проблеми за Овен, Дева- не губете надежда

Овен
Прочетете още
Неспособността ви да взимате решения в верния миг е добре известна, само че когато съществено се ангажирате с нещо, никой не може да ви провокира. Всъщност в този ден могат да зародят нормалните проблеми заради липса на самочувствие. Въпреки това, в случай че продължите да работите интензивно над себе си, с цел да разберете по какъв начин да се държите по-добре, през идващите няколко дни ще бъде доста по-лесно.

 

Телец

Вашите недоволства може да нямат стремежи резултат. По -скоро би трябвало да отидете непосредствено при хората, които смятате, че имат дефекти във връзка с вас, да се изправите против тях и да разберете какво в действителност мислят, с цел да можете да бъдете по - спокойни.

 

Близнаци

Ще намерите доста затворени порти, само че и доста отворени порти. Дори и да предпочитате първите да са отворени, отново ще би трябвало да се възползвате от опциите, с които разполагате. Да знаем по какъв начин да вземем единствено най-хубавото от това, което ни се случва, е най-хубавият метод в никакъв случай да не бъдем разочаровани от това, което ни е отказано. И тъй като по този метод, когато ни бъдат предоставени, те ще бъдат още по-оценени.

 

Рак

Опитайте се да не отделяте доста време на някои въпроси, които нормално не са измежду тези, които ви интересуват. Странно, само че през днешния ден обаче ще почувствате изключително привличане към клюките. Може би те ви интересуват повече, в сравнение с желаете да признаете, или бихте желали да знаете повече от любознание. Не е нужно обаче да се криете, само че можете да признаете и своите недостатъци.

 

Лъв

Очаквайте да имате доста благоприятни условия, хора, средства и по този начин нататък, с цел да докажете на себе си, че можете да го извършите, че сте способни и че струвате доста повече, в сравнение с са ви предиздвикали да вярвате. През този ден обаче ще би трябвало да се концентрирайте единствено върху връзките с други хора и просто ще би трябвало да потърсите някаква взаимност. Бъдете разбиращи, в случай че можете, без скрити претекстове.

 

Дева

Съсредоточете се върху връзките си. Потърсете отвори, където до през вчерашния ден не можете да намерите нито един. Бихте могли да започнете нов път, доста по-интензивен и изпълнен с страсти. Семейните не би трябвало да пропущат опцията да станат доста по-сплотени посредством разговор. Не бива да губите вяра и да се придържате към концепциите си, които не са неверни.

 

Везни

Вероятно сте надценили или подценили някого, изключително от позиция на чувствителността. Често се сблъсквате с другите, единствено с цел да ги провокирате и да ги видите по какъв начин реагират непринудено, само че от време на време това е прекалено много. Днес се уверете, че не сте предиздвикали някого да се усеща прекомерно неловко и се пробвайте да се сдържате даже денем, в противоположен случай ще го възпрепятствате и в никакъв случай няма да разберете какво в действителност мислят, което е единственото нещо, което желаят.

 

Скорпион

Отложете това, което не ви харесва и с което не се чувствате удобно. В последна сметка няма нищо неприятно в това да желаете да се дистанцирате от избрани обстановки, в случай че те предизвикват дискомфорт. Освен в случай че в действителност не можете да избягате, не би трябвало да се насилвате, нито да говорите с хора, още по-малко да присъствате там, където не се чувствате задоволително добре пристигнали. Въпреки това, можете да вземете неокончателни решения въз основа на вашето въодушевление.

 

Стрелец

Опитайте се да бъдете малко по-любящи и привързани към хората, които казвате, че обичате, тъй като всички те ще се нуждаят от това. Само вие знаете по какъв начин да стоплите сърцето по избран метод, със своята наслада. Семейните ще изпитат ново и вълнуващо премеждие, в случай че се опитат да се срещнат, макар финансовите, организационните или времевите компликации. Не би трябвало да се оставяте да бъдете приземени, когато има опция да изживеете нещо прелестно дружно.

 

Козирог

Ще започнете да вършиме дребни стъпки към бъдещето си през днешния ден, макар че материалните условия към момента не са налице, с цел да съумеете да осъществите фантазията си. Двойките не престават да се карат по едни и същи тематики, както постоянно, само че с новооткрита лековерие, което ще смекчи малко напрегнатата атмосфера от последно време. Всичко останало ще зависи от вас.

 

Водолей

Все още сте в развой на взимане на значими решения, само че се страхувате от реакцията на някои хора. Този ден ще ви служи единствено за това, т.е. да разберете по какъв начин ще се държат.Разбира се, няма да се постанова да отлагате неизбежното, само че можете да се подготвите за избрани реакции и от време на време даже да ги предотвратите. Така вървят нещата, не постоянно можеш да ги надхвърлиш, като че ли не съществуват.

 

Риби

Ще се вслушвате в хората към вас и няма да предявявате личните си потребности, а тези на другите. Това е огромна стъпка, само че на първо място признак на огромна зрялост, която ще ви накара да живеете по-добре връзките си. Следователно двойките ще имат опцията да обмислят повече избора, който би трябвало да създадат с колегата, тъй като и това ще бъде по-отворено и налично в светлината на новото ви осъзнаване.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР