ОвенПрочетете ощеЛунното влияние днес предполага да се грижите за благополучието,

...
ОвенПрочетете ощеЛунното влияние днес предполага да се грижите за благополучието,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 януари: Спокоен ден за Козирог, Рак- спестете пари

Овен
Прочетете още
Лунното въздействие през днешния ден допуска да се грижите за благополучието, формата си, заниманието и домашния любим. Що се отнася до психо-физическото благоденствие, можете сами да видите, по какъв начин силата е жива и тялото ви придобива стабилност или я поддържа непроменена. Да на спортове от всевъзможен тип, на непрекъснатите, само че и занимателни тренировки, на разкрасителни процедури, които най-вероятно сте отлагали до момента заради липса на време или пари.

 

Телец

Луната ви подканя да се възползвате от нейното снизхождение, с цел да увеличите творчеството и общителността си, да се забавлявате с другари и родственици. Очакват ви приятни ритми, които ще разкриват огромни ферменти в живота ви като цяло и огромното предпочитание да се заемете с екзистенциалното ви поле. Въпреки това, в случай че ще шофирате бъдете деликатни, тъй като има възможност от пътно произшествие.

 

Близнаци

Астралните въздействия през този ден, ви канят да бъдете в компанията на другари и да погледнете надалеч оттатък нормалните граници на всекидневието. Вашият магнетизъм ще притегля погледите на доста хора. Реализирайте фантазията си за едно пътешестване и посещаване на очарователни места с огромна – екзотична хубост. Културното обогатяване и контакта с природата са доста значими за вас.

 

Рак

Вътрешното безпокойствие и някои прочувствени блокажи, могат да  лимитират насладата от живота и създадат взаимоотношенията ви с близките несигурни. В най-деликатните обстановки може да деянията несъобразителност и да засегнете тези, които желаят вашата поддръжка. Междувременно, спестявайте през днешния ден, не харчете пари и игнорирайте нездравословното възприятие на неодобрение.

 

Лъв

Желанията на влюбените двойки могат да доближат равнища на висок сексуален афинитет, удовлетворяващи и завладяващи. Звездите декларират, че и през днешния ден ще се обичате безусловно. Планетарните въздействия ще ви зареждат с позитивна сила. Духът на разпоредителност или желанието да се влюбите ще ви дават редки шансове за осъществяване. Пътуването и бизнесът ще бъдат с позитивни резултати.

 

Дева

Звездите през ден ще ви накарат да фокусирате своите размишления върху бранша на материалните богатства, които улесняват триумфа във финансов аспект. Но може би бъдете някъде на отмора и няма да ви е до пари и бизнес. Затова помислете, по какъв начин прекарате пълноценно този ден. Използвайте силите си, които в този момент са доста, и ще са предоставени по най-хубавия метод.

 

Везни

Навярно ще бъдете разполагаем да помагате на другите, и ще се чувствате задоволени от това си предпочитание да вършиме положително и за това, че няма да ви липсва благодарност от вашия близък. Навярно  сте по-чувствителни към комплиментите, тъй като има такива хора, които знаят по какъв начин да ви развържат с думи, които са потребни за сърцето ви и могат бързо да ви накарат да забравите обидата.

 

Скорпион

На отмора, пътешестване или в града вие ще бъдете претенденти за спираща дъха сантиментална среща, способна изцяло да включва сърцето, мозъка и сетивата. Време е да се насладите на плодовете на постигнатото в персоналните познания, които сте построили през последните години и които са ви дали други житейски гледни точки.

 

 

Стрелец

Влиянията на Венера и Марс, обединени дружно ще ви дават оазис на благополучието и вероятно ще успокоят някои неразбирателство. Не очаквайте прочувствени празноти, а единствено успокояващо възприятие за благополучие. Погрижете се малко повече за естетическата страна, изненадайте приятелите си с ексцентричен тип. Смейте и тогава вижте резултата на изненада. Но бъдете внимателни с парите.

 

Козирог

Ден, който ви е съдбоносен за цялостно успокоение. Преминаването през прага на нормалните хоризонти ще ви помогне в безвремие за кротичък размисъл. Важното е да не се преструвате, че няма невъзможни неща, бъдете упорите и ще докажете тази формула. Накарайте концепциите си да се броят с простотата и ще създадете море от другари. Очакват ви срещи, които оставят своя позитивен отпечатък.

 

Водолей

През последните няколко дни звездите са ви сложили под наблюдаване за вашите дадени обещания.. За да се справите с този тест е потребно да помислите, дали не сте пропуснали някого на който нещо сте дали обещание. Също по този начин избягвайте през днешния ден пререканията и импулсивните дейности, бъдете по-деликатни и дипломатични и всичко ще бъде наред. Откажете се от неразбираемите обстановки още първоначално, изключително по въпросите за любовта.

 

Риби

Чудесната композиция от сили, дадена от звездите, ще ви направи по-достъпни и щастливи. Навярно ще се потопите в компанията на хора, които имат чисти желание и за вас ще бъде наслаждение да поддържате връзка с такива. Отърсете се от сянката на скептицизма и всичките си страхове. Животът има по нещо особено за всички, само че за вас е още по-специално през днешния ден.  

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР