ОвенПрез този ден може да ви налегне неочаквана тъга. Това

...
ОвенПрез този ден може да ви налегне неочаквана тъга. Това
Коментари Харесай

Щастлив четвъртък за тези две зодии, върви им във всичко

Овен
През този ден може да ви налегне непредвидена горест. Това е, тъй като имате прекомерно доста работно време. Запълнете часовете си с забавна и основна активност.

Телец
Виждането ви по даден въпрос ще се промени. Не приемайте това, като проваляне, а като израстване на личността – каквото е в действителност.

Близнаци
През този ден може да се сдобиете със сериозна облага. Не забравяйте, обаче, за преходността на материалното в живота.

Рак
Когато реализираме дадена цел в живота си, интервалът по-късно може да ни се види безвкусен. Дайте си къса отмора и се огледайте за идващия връх, който желаете да покорите.

Лъв
Каквото и да поискате през този ден – ще го получите. Следователно – внимавайте какво си пожелавате. Едва ли ще може да върнете полученото.

Дева
Постиженията са хубаво нещо, само че и те имат своята отминалост, най-малко в очите на другите. Не може да стоите дълго на едни и същи лаври, имате още доста път напред.

Везни
Имате незабавна потребност от среща с другари. Попаднали сте в клопката на рутината и ви е нужно разведряване със сродни души, както и промяна на тематиките за разискване.

Скорпион
За да убедите някого в правотата си през днешния ден ще ви е належащо повече време и старания от нормално. Има и такива дела, само че този път вложеното ще си заслужава.

Стрелец
Външно събитие ще ви накара да се замислите за вашия личен живот. Не бързайте да предприемате ограничения, за в този момент единствено начертайте пътя. Най-добре ще е да действате постепенно.

Козирог
Ще ви се желае да сте независим състезател. За през днешния ден това ще е допустимо до известна степен. Добре ще е да уведомите за желанията си, а след това да се впуснете в работа уединено.

Водолей
През този ден персоналните ви цели ще останат на назад във времето. Не настоявайте, тъй като по този начин или другояче – няма да се получи. Посветете деня на аналитична активност.

Риби
Денят ще е кондензиран със събития и всички ще са позитивни за вас. Трудното ще бъде да съумеете да реагирате на всичко, което се случва, защото не би трябвало да пропускате нищо, което ви касае.
тагове хороскоп зодии
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР