Овен През идните дни обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията си с

...
Овен
През идните дни обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията си с
Коментари Харесай

Тази Седмица Гнева На Космоса Ще Се Изсипе Върху Главите На Тези Злощастни Зодии! Послушайте Алена, Или Ще Си Изпатите!

Овен
През идните дни обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията си с близките. Най-правилното държание е да действате рационално и да избягвате споровете. Не е изключено в някои обстановки да реагирате по-емоционално, да драматизирате или да избухвате. Не действайте под въздействие на гнева.

Телец
За вас идните дни ще бъдат удобни за реализиране на баланс и хармонични връзки с близките. Необвързаните имат положителни вероятности да срещнат човек, с който ще се усещат добре. За да си спестите непотребни драми, до края не седмицата не реагирайте с крайности и не проявявайте ревнивост.

Близнаци
Даденият интервал е подобаващ за работа, вследствие на която пред вас ще се отворят нови доста положителни благоприятни условия. Ще се занимавате сполучливо с разнообразни планове, с креативен каузи, с изкуство. Слушайте интуицията си при вземането на решения. Обърнете повече внимание на хората от приятелския си кръг.

Рак
През дадения интервал ще регистрирате най-висока интензивност във връзка с любовния си живот. Някои от вас може да се влюбят, други ще преживеят прелестни моменти с обичани хора. Идните дни дават обещание да са сполучливи за изобретателните измежду вас, за хората с креативен специалности. Обърнете повече внимание на здравето си.

Лъв
През идната седмица за вас ще настъпи доста сполучлив интервал. В дома си ще се радвате на мира, а в работата ще откриете нови благоприятни условия. Усилията ви ще дават резултати, тъй че бъдете търпеливи и давайте най-хубавото от себе си. В края на интервала са вероятни доходи.

Дева
През дадения интервал ще отбележите по-висока интензивност в срещите и диалозите си, ще изградите нови скъпи контакти. Ще се радвате на хармонични връзки – както с индивида до себе си, по този начин и в бизнеса си, в случай че работите с сътрудници. Опитайте се да запазите вътрешното си успокоение и да избягвате крайните страсти.

Везни
През интервала евентуално на напред във времето ще излязат тематиките за финансите или за бизнеса ви – в тези сфери е допустимо да подемете нови инициативи, да стигнете до значими решения. Бихте могли да обърнете по-голямо внимание на сътрудниците си и на хората от приятелския си кръг. В любовен аспект са вероятни разтърсвания, които обаче няма да помрачат седмицата.

Скорпион
Още при започване на интервала ще имате късмет да се изявите и да блеснете с качествата си. Откриват се положителни благоприятни условия да надграждате, да се развивате и да изявявате себе си. До края на седмицата обръщайте по-голямо внимание на детайлите и изпипвайте делата си. Избягвайте спорове.

Стрелец
През идната седмица обърнете по-голямо внимание на приятелите си. Ще усетите оживление в обществения живот – ще участвате допълнително срещи и събирания. Благоприятно време за реализирането на нови контакти, защото ще се разбирате елементарно с близките и ще намирате общ език с тях.

Козирог
През дадения интервал ще се откриват нови и положителни благоприятни условия във връзка с професионалната ви реализация и на кариерата, която градите – този въпрос постоянно е изключително настоящ за представителите на вашия знак. Лесно ще наложите престижа си в работна среда и ще осъществявате желанията си.

Водолей
Даденият интервал е подобаващ за пътувания, за контакти или за работа с чужденци. Възможно е да изградите нови и скъпи връзки, както и да започнете някакво влиятелно образование, което ви е забавно. Добре би било да се заемете с разрешаването на парични въпроси. Ще имате късмет събитията да се развият във ваша изгода.

Риби
Би било добре да сте малко по-организирани и да планирате какво би трябвало да свършите – по този начин няма да пропуснете нещо значимо. Някои от вас може да са подложени на критика от сътрудник или просто да усещат безчувственост във взаимоотношенията си. Не се тормозете – отрицателното астрологическо въздействие е кратковременно, а и има възможност да драматизирате малко повече.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР