ОВЕНПреценете дали са изгодни отправените ви делови предложения, за да

...
ОВЕНПреценете дали са изгодни отправените ви делови предложения, за да
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните се насочват към нова кариера, пълна концентрация се изисква от Телците

ОВЕН

Преценете дали са преференциални отправените ви настоятелен оферти, с цел да не сгрешите в избора си. Ще осъзнаете, че желаете да се насочите към нова професионална кариера, обвързвана с интелектуалната и духовна сфера, само че дали ще имате сили да оцените и усвоите новите познания си отговорете сами. Бъдете рационални! Вечерта си създайте приятни страсти, длъжни сте на фамилията си. Предпазвайте се от спорове с обичаните си хора. Не съсипвайте одеве възобновената естетика в връзките си и не се лишавайте от полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Работата ви изисква цялостна централизация. Не позволявайте да ви занимават с неща, които ви губят времето. Ще ви ядоса диалог с ваши познати, които желаят още веднъж заем, а парите постоянно потъват неизвестно къде и не ви ги връщат. Трудностите преодолявате с лекост. Деловите срещи са сполучливи. Позволете на фамилията си да ви изненада с сантиментална вечеря и с приятни диалози уединено. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Не бива да допускате съсипване на връзките ви, поради други ваши задания.

БЛИЗНАЦИ

В програмата ви за деня са включени и настоятелен отговорности. Договорете присъединяване в нови планове и се подгответе за назначение на нови чиновници, само че. Ако се наложи да обсъждате служебни проблеми, отложете тези диалози за следобяд. Не допускайте вашите сътрудници да ви досаждат до момента в който работите. Влюбени сте в интимната си половинка, само че нещо ви пречи да се съгласите на брак, а ви е време. Причината за терзанията ви в леглото е неналичието на естетика в половите ви стремежи. Открийте повода, може да е във вас

РАК

Вашите служебни проекти и нови концепциите ще бъдат оценени и подкрепени, а започнатите задания продължени и в този ден ще ви донесат отлични резултати. Не взимайте прибързани решения за инвестиция на получените пари. Не подценявайте опциите за диалози с чужбина. Неприятели ще се опитат да ви навредят за следващ път на персоналните връзки. Бъдете готови. Отговорете на удара със успокоение и не се дистанцирайте от обичаните си, с цел да не се лишите от полови наслаждения.

ЛЪВ

Очаквайте сполучлив ден, тъй като ви дава обещание финансови приходи и добра оценка на работното място. Не се тормозете от завистта на вашите сътрудници. Ако сте си внушили, че вашите проблеми  са подбудени от сложни фактори, най-добре е да изясните какви са и да престанете да се притеснявате, с цел да не блокирате сами пътя си. И през днешния ден може да ви изненада посещаване от родственици, които няма по какъв начин да изгоните. Сексуалните ви връзки са нестабилни. Преценете дали повода не е в несходството в характерите с интимната ви половинка.

ДЕВА

Ще се наложи да се заемете и с публичните отговорности, които сте поели даже и в случай че по никакъв начин не ви се работи. Пред вас за следващ път се разкриват нови печеливши вероятности. Предпазвайте се да не изпаднете в неуместна обстановка, в случай че се занимавате с политика и се окажете в центъра на спор, тъй като може съществено да си навредите. Въпреки че денем сте заети с работа даже и в празничния ден, вечерта наложително създайте успокоение в фамилните си връзки. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и половите прекарвания.

ВЕЗНИ

Внимавайте по какъв начин и пред кого говорите. Думите ви може да бъдат разбрани повратно, изискващ нерешителност и сдържаност и през идната седмица  да бъдат погрешно предадени като сериозни забележки на вашите началници. Не се надявайте, че през днешния ден шансът ви ще проработи, в случай че се отдадете на развлечения и забравите служебните си отговорности. Ако имате проблеми в персоналните връзки и в празничния ден, направете всичко допустимо денем или вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, в случай че не желаете да се лишите от половите удоволствия.

СКОРПИОН

Внесете естетика в връзките с подчинените си, с деловите си сътрудници и с вашите началници. Успехът е с вас, в случай че се заредите с оптимистично въодушевление. Ще сте оценени на работното място както очаквате и още веднъж ще се справите чудесно със отговорностите си. Запознанствата и персоналните ви връзки са проблематични и ви депресират. Отношенията в фамилията ви са хармонични, само че единствено в случай че овладеете чувствителността си и не сте заядливи и хапливи с думите си. От вас зависи да не допуснете нова стихия да съсипе желанието ви за интимни мигове и полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Огледайте се деликатно към себе си и преценете дали не би трябвало да създадете нови настоятелен познанства, само че без да приключвате старите. Наблегнете на работата си и на деловите срещи, които ще ви донесат изгода през месеца. Не се надявайте, че ще изгладите бързо недоразуменията във вашето семейство. Овладейте страстите си. Късметът ви през днешния ден въобще не е с вас. Ако сте поканени на посетители, не е належащо да показвате финансови благоприятни условия, с цел да блеснете, в случай че домакините не са ви познати. Интимната ви половинка е неприятно сюрпризирана от отводът ви от интимни мигове. Дайте й приемливо пояснение.

КОЗИРОГ

В персоналния ви живот царува безпорядък и по тази причина сте изпаднали в меланхолия, от която като че ли сами отказвате да се измъкнете. На работното място при сключване на контракти триумфа е с вас. Очаквайте доходи и от независима активност. Не са изключени усложнения в общуването с настоятелен сътрудниците. Любовта като че ли отива на втора позиция в този ден и наскърбява вашите обичани, поради капризите и в служебната ви претовареност. Не проявявайте недоумение към желанията им. Ако сте се изпокарали няма по какъв начин да разчитате на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се под напрежение ден, изключително в случай че сте решили да пътувате. Не прекалявайте с високата скорост и бъдете деликатни, в случай че сте зад кормилото. Направете всичко допустимо да уговорите деловите срещи и за идната седмица, макар че няма да е елементарно да убедите сътрудници от други градове да дойдат при вас. Ако прецените ги отложете, тъй като може да ви сервира неочакваности. Не бъдете нападателни и към околните си, с цел да не ги отдалечите. Вината е във вас, че сте отказали да ви оказват помощ при подготовката на празничните ястия. Умората не е причина да се лишавате от полови удоволствия.

РИБИ

Начинанията са сполучливи, а новината за идни финансови приходи ще ви зарадва. Във ваша изгода е да сте внимателни и прозорливи. Внимавайте сами да не си създадете проблеми. Отдалечете от живота си деловите сътрудници, които ви унижават и са повода, да ви липсва самочувствие. Не сте уверени в възприятията на брачната си половинка и обмисляте бракоразвод. Внимавайте, с цел да не съжалявате за решението си. Не допускайте полов контакт при обтегнатите връзки, тъй като може да се окаже с последствия, блокиращи опцията за разлъка.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР