Овен Предстоят ви запознанства в този ден. Носят ви резки промени

...
Овен
Предстоят ви запознанства в този ден. Носят ви резки промени
Коментари Харесай

Алена Ни Смрази Кръвта Във Вторник! Тези Зодии Ще Ронят Горчиви Сълзи, Голям Риск Всеки Момент! Трябва Много Да Се Пазите От

Овен
Предстоят ви запознанства в този ден. Носят ви внезапни промени в настроението и смяна в връзките с сътрудниците ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на другари или вмешателството на настоятелен сътрудници в работата ви ще докара до застой.

Телец
Работете задълбочено, тъй като сте изтъкани от страсти и губите възприятието си за действителност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят ще ви се стори отегчителен. Избягвайте срещите с нови настоятелен сътрудници и диалозите с непознати хора. Нямате предпочитание да се заемете с начинанията, които обмисляхте.

Близнаци
Изчакайте търпеливо настъпващите промени, с цел да си спестите проблеми и неточности пореди недовиждане. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете единствено за пари и още пари, в случай че желаете да си спестите загубите. Деловите контакти ви носят отчаяние.

Рак
Бъдете рационални. Оценете вярно опциите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат триумф, даже и в случай че сте добре готови. Не се опитвайте да хитрувате, тъй като единствено с уместност и милосърдие ще съумеете да постигнете триумф.

Лъв
Намерете време за преоценка на миналите дни и на вашите триумфи и провали. Избегнете появяването на трудности поради присъединяване в рисковани вложения. Трудностите ще ви предпазят от неточности. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората- Жънете материални триумфи с сполучливо довеждане докрай на сложена задача.

Дева
Пригответе се да предприемете промени, които са планувани от вас преди време. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобяд. Бъдете изключително внимателни. На работното място жънете триумфи. Радвате се на схващане и намирате поддръжка на концепциите си.

Везни
В този ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки устрема ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да отбраните позициите си с всички правилни средства. Разговорите не са сполучливи.

Скорпион
Предстои ви сложен ден, само че в случай че работите с вашите сътрудници, триумфът е с вас. Промяната в настроението и в държанието ви ще даде мотив на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте значими настоятелен решения. Собствените ви дейности може да се извърнат против вас.

Стрелец
Не очаквайте професионални триумфи. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се коства печелившо. Застрашени сте от възможносттта да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в основната си задача и превърнете замисленото в действителност.

Козирог
Днес е във ваша изгода да стабилизирате постигнатото досега и да не унищожавате връзките си на работното място. Не позволявайте да ви отлонят от значимите задания. Деловите срещи осъществете сутринта. Следобед странични аргументи ще ви попречат да реализирате замисленото.

Водолей
Начинанията се сполучливи, в случай че не допускате прибързани дейности. Независимо от компликациите работата ви спори. Внимавайте с разноските, с цел да избегнете финансови проблеми в идващите дни. Разговорите на работното ви място са сполучливи, в случай че не налагате мнението си и не спорите.

Риби
Ще ви ядосат поради претенции, за които нямате време. Не разчитайте на бързо помирение и не давайте обещания за по-късно осъществяване на желанията на сътрудниците и околните си. На работното си място се заемете с рутинните си отговорности. Не разчитайте на промени, вероятни са доходи, въпреки и не огромни.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР