ОВЕНПоставете началото на новите задачи, но само след като сте

...
ОВЕНПоставете началото на новите задачи, но само след като сте
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Неочакван обрат в живота на Овните, Телците подписват важен договор

ОВЕН

Поставете началото на новите задания, само че единствено откакто сте ги разискали с вашите началници и сътрудници. В положение сте да предизвикате непредвиден поврат в живота си поради несъответствуващи запознанства с нечестни хора. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви проекти. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования, изключително в случай че сте гневни на целия свят и сте подготвени да мъстите. Сексуалните ви връзки в този ден са незадоволителни и ви изнервят.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за компликации на работното си място. Ако не съберете сили да ги преодолеете, сами сте отговорни за бъдещите си проблеми. Имате опция да подпишете значим контракт и да се отправите на път. Не се отхвърляйте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите. Романтичните запознанства няма да ви донесат предстоящото благополучие, в случай че не сте фамилни. Сексът с непознати сътрудници ще ви сътвори проблеми, изключително в случай че сте фамилни или съществено обвързани и проблемите  няма да отминат бързо.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви сервира опция да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете триумфи, в случай че сте виновни и прозорливи. Ще ви поднесат информацията, която ви е нужна без да я желаете. В професионалния живот триумфът няма да ви изостави и в този ден. Очаквайте вест за доходи. Когато се приберете изяснете връзките с интимния си сътрудник и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения.

РАК

В директната ви професионална активност се предпазвайте от неточности, подбудени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете с цената на финансови загуби, само че не заставайте против условията на Съдбата. Не бива да пропускате служебно или персонално пътешестване поради ината си. Ако го пропуснете ще съжалявате още вечерта. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в стеснен фамилен кръг. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия.

ЛЪВ

В този ден е добре да си извадите поука от минали неточности и да не се отнасяте безконтролно към финансите си. Очаквайте делово посещаване на ваши задгранични сътрудници. Предварително се запознавайте с крайния вид на всеки контракт, което се постанова да подпишете през днешния ден, като четете и най-дребния шрифт. Бъдете виновни към фамилните си отговорности, благи дами, не забравяйте че е значимо времето за башите близки. Оставете се във властта на възприятията, бъдете правилни и ще изживеете незабравими полови мигове.

ДЕВА

На работна среща няма да съумеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, макар компликациите, които имате на работното място. Не пропускайте спомагателните приходи. Не ви предлагам да промените работата си, само че не оставяйте без внимание печелившите настоятелен оферти. Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимния сътрудник. Изневерили сте преди време и в този момент си понасяте следствията. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия!

ВЕЗНИ

Не бива да се пробвате да свършите няколко неща по едно и също време. Предстои ви кондензиран с страсти ден. Ще получите признанието и на сътрудниците си и на управлението поради помощта, която сте им оказали. Бъдете деликатни към новите запознанства, без значение дали са настоятелен или персонални.    Отидете на работа в положително въодушевление. В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие, само че преценете дали не носите и вие виновност, скъпи дами, освен поради вашата претовареност, а и поради  вашето консервативно държание и отвращение да изразите възприятията си. Не сте удовлетворени от интимния си живот и сексът не ви доставя наслаждение.

СКОРПИОН

Днес сте напрегнати и нервни, с изменчиво въодушевление. Не позволявайте неналичието на мира да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с сътрудниците си. Забравете ненужните диалози, както и желанието ви за работа с документи. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите връзките си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на половото привличане посред ви и се приберете при фамилията си.

СТРЕЛЕЦ

Обмислете идно осъществяване на диалози със чиновници от държавните институции, с които сте обвързани в настоятелен връзки, като при липса на отговорност рискувате спомагателни проблеми. Не е изключена поддръжката на авторитетни персони. Претворете проектите си в действителност и не забравяйте за получената преди време поддръжка. Пътувайте! Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подобаващия сътрудник, а това може да се случи през днешния ден. Семейните са склонни на изневери, които мъчно ще бъдат оправдани и наказването ще е отнемане от секс.

КОЗИРОГ

Емоцията пречи на напредъка в работата и ви основава съществени компликации в общуването, само че Съдбата ще възмезди злонамерените и вредителите. Ако сте упорити, ще си осигурите спомагателни доходи. Силите ви се възстановяват. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в триумф. Компромисите от ваша страна са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост. Сексуалните ви връзки най-накрая се възстановяват.

ВОДОЛЕЙ

Денят е изтощителен и под напрежение, само че е удобен за инициативи и пренасяне на нова работа. Обсъдете желанията си с способени адвокати и преценете дали постъпвате вярно. При настоятелен срещи и диалози не прекъсвайте събеседника си, с цел да не се неуспехите с някоя не на място изречена дума. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки, в случай че сте изнервени и не преценявате думите си. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници. Последствията са отрицателни на първо място за вас.

РИБИ

Обмислете в елементи замислените от вас начинанията, по които ще работите дружно с вашите сътрудниците си, бъдете дейни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите диалози са сполучливи. Разчитайте на интуицията си при осъществяване на поставените ви задания. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. Дали ще приемете изневярата и ще простите и по-късно ще се отдадете на полови удоволствия зависи от вас.

https://trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР