ОвенПогрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични

...
ОвенПогрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 9 април 2024 г.

Овен
Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични болести или ненадейно утежняване на общото положение, без забележима причина. Полезни ще бъдат всевъзможни водни процедури, които може да окажат общоукрепващо деяние на организма, само че и ще Ви дадат опция да усетите прилив на мощ. През деня са вероятни дребни неприятности, разправии и пререкания с близки хора, само че привечер затрудненията ще останат в предишното и още веднъж ще се почувствате удовлетворени от живота. Проявете угриженост и деликатност към тези, които Ви заобикалят, тъй като те се нуждаят от нея.
Телец
Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това - безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.

Близнаци
Даже и в персоналните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате въздържаност, отговорност, дисциплинираност и прочувствена улегналост. Възможни са ограничавания в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва. Такова държание може да бъде възприето като липса на образование, или демонстрация на неприятен усет. З Вашия непрекъснат сътрудник, любим или сателит в живота, през това време може да ревизирате за устойчивост, надеждност и пристойност. Ако сте разкрили личен бизнес, може да съумеете да преодолеете сериозния интервал.

Рак
Ако Ви се коства, че сте се оказали в епицентъра на събити, може несъмнено да се каже, че сте прави. Добрата вест е, че сте в „ окото на бурята ”, т.е., това място, където всичко е безшумно и умерено. Скоро ще бъдете принудени да търсите леговище от целия този звук, и от крясъците към Вас. Потиснете желанието да отвърнете на удара, или мъжествено да се срещнете лице в лице с враждебните детайли. Трябва да живеете под девиза: „ Безопасността е на първо място ”, в случай че желаете да преживеете цялата тази блъсканица без особени стресове.

Лъв
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Дева
Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да Ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание верроятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни
Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други скъпи неща, защото сенят е доста удобен за такава активност. Старайте се да не икономисвате за себе си и околните, тъй като изказванието, че скъпия два пъти заплаща, през днешния ден ще се удостоверява неведнъж. Ще имате опция да инвестирате в бизнес, само че единствено ако сте проучили в елементи плана, който желаете да финансирате, а не да го вършиме на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, пораждащ спорни усеща: и ще притегля, и ще отблъсква. Има възможност съзнателно да Ви изкарат от „ релси ”, защото всеки, изгубил душевното си равновесие, може доста по-лесно да се ръководи.

Скорпион
Днес е редно да си спомните за това, че компликациите са завоалирани благоприятни условия. Така че всичко неприятно, което ще се случи сред Вас и Вашата половинка, ще бъде единствено за богатството на вашите връзки. Много е значимо, да си извлечете верните поучения от тези тествания, които ще ви сложи живота!...

Стрелец
Може да почуствате, че не Ви доближава удовлетворението от живота. В последно време обилно сте разпределяли своята сила с цел да сте в помощ или разполагаем на всички поред, и това Ви е отвлекло от мисълта за това, което не Ви доближава. Само че през днешния ден ще разберете, какво в действителност не Ви доближава, и ще се замислите над опциите, по какъв начин да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се коства явен и задоволително прелъстителен.

Козирог
Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства.

Водолей
Ще стигнете до заключения, които ще се окажат непредвидени за близките. Вашите действия провокират учудване и от Вас чакат пояснение. Затова не отклонявайте диалози. Неприятно възприятие ще остави контактът Ви с родственици. Конфликт няма да възникне, само че напрежението в връзките ще бъде доста осезаемо. От друга страна, обичаният човек ще Ви донесе сърпрайзи. Не се учудвайте от непредвидени оферти и бъдете подготвени да импровизирате. Денят е доста подобаващ да се избавите от всичко, което Ви е омръзнало и е изгубило полезност.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР