ОвенОтделете още повече време на половинката си, въпреки натовареният си

...
ОвенОтделете още повече време на половинката си, въпреки натовареният си
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 април: Везни, възможно е да станете обект на измама или кражба

Овен

Отделете още повече време на половинката си, макар натовареният си график. Вашият сътрудник ще одобри това като необикновен жест. Днес е идеалното време да се сближите един към различен в фамилията или във връзката ви. Възможно е някои обстановки на работното място да ви смутят. Това несъмнено ще сътвори безпорядък в мислите и доста от проектите ви може да се объркат. Бъдете в кондиция, тъй като съвсем всяко взимане на решение ще се окаже проблематично. Днес, може да си позволите да се поглезете с някоя по-скъпа и качествена движимост, от която имате потребност. Насладете на лукса да притежавате нещо марково и стилно.

Телец

Половинката ви може да не отвърне със същите усеща, които вие изпитвате през този ден. Отнесете се тактично в такава обстановка и дано думите ви да не бъдат раними. Очаквайте изненади, каквото и да значи това. Разположението на планетите ще ви даде шанса да се справите с всичко по най-ефективния метод на работното място. Вероятно, ще допуснете неточности, не се тормозете, имате нужната сила, все пак. Денят вещае да бъдете финансово самостоятелни. Вашите бизнес контакти могат да допринесат за бъдещия ви финансов разцвет, тъй че без терзания самоуверено напред за вложения и значими, нужни покупки.

Близнаци

Всяка една връзка се нуждае от дипломация в диалозите и известни взаимни отстъпки, с цел да се запази във времето. Днес, може трети човек, който е ваш родственик или другар да ви даде скъп съвет за персоналните връзки и връзките. Вниманието ви през днешния ден ще е ориентирана към триумфа. Всяка дребна крачка ще ви направи по-уверени и сигурни в това, което вършиме в работата си. Внимавайте, обаче вълнението и еуфорията да не попречат на преценката ви. Настоящото ви финансово положение ще се вписва в упованията и философията ви за живот. Продължете да следите месечния бюджет и си позволете да се наслаждавате на своите наслади в живота.

Рак

Изглежда, че самотните ще имат шансът да срещнат някой,  който евентуално ще играе значима роля в една бъдеща любовна връзка. И не забравяйте, че даже една нежна, красива дума тежки врати отваря. Идеите и вдъхновението ще идват отвред и от всичко. Днес нищо няма да е в положение да ви спре да извършите проектите си. Работете все по този начин въодушевено и ще се радвате на забележителни резултати в работата ви. Бъдете извънредно деликатни с разноските през днешния ден. В случай, че имате премного направени покупки в предишното, не ви оправдава да ги захвърлите в гардеробните  „ потайности “. Излишно е да разходвате непотребни пари за нови дрехи.

Лъв

Наличието на любов ще бъде комплицирано, защото мислите на евентуалния ви сътрудник ще са на друго място. Ще се наложи да деянията самообладание, което в действителност е добродетел. Денят ви евентуално ще бъде изпълнен с доста занимания и драми на работното място. Дръжте по опция курс към златната среда и повече деловитост, в сравнение с страсти. Има доста способи, по които може да се сдобиете с качествени неща за малко пари. Търсете и проучвайте добре и ще се изненадате на какви находки може да попаднете.

Дева

Уверете се, че сътрудникът ви схваща вашата изолираност, без да се усеща афектиран и отритнат. Споделете това, което ви тревожи и поискайте малко време, в което да останете уединено с мислите си. Добре ще е да си извършите лист със дилемите, които имате да свършите денем. Колкото по-организирани сте, толкоз по-бързо и дейно ще си свършите работата, тъй че си направете проект. Макар да не се чакат огромни съмнения във финансите ви, ще е добре да ограничите импулсивните покупки и да се концентрирайте върху най-необходимите неща. Опитайте се да сте по-пестеливи.

Везни

Звездите през днешния ден може да са в позиция, която да ви насочи да проектирате мислите и задачите си, които желаете да реализирате в бъдещето. Не се успокоявайте, че в случай че нещата в персоналните ви връзки сега са добре, постоянно ще е по този начин. Трябва да се потрудите повече. Бъдете внимателни на работното ви място през този ден. Може да ви притиснат да сключите някаква договорка, без да се срещнали с изискванията и всички детайлности по контракта. Възможно е през днешния ден да станете обект на машинация или кражба, тъй че бъдете доста деликатни с парите си. Избягвайте местата, където има огромно скупчване на хора и най-много градският превоз.

Скорпион

Вероятно, през днешния ден ще сте в въодушевление да помогнете на колегата ви с някаква домакинска работа или нещо друго. Допълнителните целувки и благи думи бъдете сигурни, че няма да навредят. Внимавайте доста да не се обвързвате прочувствено с работата ви. Не се натоварвайте с непознатите проблеми и се пробвайте да не мислите за работа, когато сте със фамилията си. Много внимавайте по какъв начин споделяте с хората, защото при конкуренцията в наши дни, доста елементарно може да изгубите клиент единствено с една дума, която не е била казана на място. Лесно може да понесете загуби от острият ви език.

Стрелец

Днес, за вас ще е значимо да определите кой е източникът на стрес, който е отровен за връзката ви. Докато не се справите с този проблем, може да имате известни търкания с колегата ви. Това, което преди ви се е коствало вълнуващо в работата ви, през днешния ден може да бъде скучно обвързване. Може да сте малко разочаровани, че не се случва нищо забавно в работата ви, само че бъдете сигурни, че скоро още веднъж ще сте във напредък. Може да ви е малко по-трудно да спечелите пари през днешния ден, само че пък мъчно извоюваните пари ще са ви по-ценни и няма да желаете да ги похарчите за някоя нелепост. Определено ще вършиме по-обмислен и рационален избор през днешния ден, когато става въпрос за извършване на покупки.

Козирог

Препоръчително е да захвърлите тези въпроси, които могат да основат напрежение сред вас и колегата ви. Вместо това, се погрижете за вашето духовно положение и благоденствие. Подарете си един друг и занимателен ден, без да се отказвате от даровете му. Вероятно, през днешния ден ще сте доста прочувствени. Умът ви ще бъде податлив да мисли разумно, само че ще действате съгласно напътствията на горещото си сърце. По този метод вашата сила може да се разпръсне, а вие да се объркате, до момента в който вземате решения. Предстоящите бизнес срещи могат ненадейно да се провалят заради аргументи, които са отвън контролът на вашите старания. Ако се извърнат към вас с предложение за съдействие, не се съгласявайте незабавно - належащо ви е време за размисъл.

Водолей

Опитайте се да затоплите другарската атмосфера с повече съпричастност и състрадание. Навярно, хората ще почувстват положителното ви въодушевление и ще одобряват с признателност позитивните ви трептения. Днес ще извършите неща, които постоянно сте желали, само че не сте могли по една или друга причина. Ще бъде здравословно да не преяждате, с цел да избегнете неприятното храносмилане. Ще преодолеете проблемите си и ще внесете мечтаните от вас пари в банковата си сметка, само че единствено след извънредно упорита работа. Пътят към парите минава през безрезервен труд.

Риби

Днес, ще вземете някои много предизвикателни решения, които ще ви изморят прочувствено, а не физически. Вероятно, някой няма да постъпи почтено по отношение на вас и ще останете доста разочаровани. Вероятно, ще се наложи да се лутате от бряг на бряг през този доста забързан ден. Успокойте се и не се тормозете какво мислят хората за вас. Наблюдавайте през днешния ден придвижването на пазара, тъй че да имате по-добра визия защо да инвестирате в бъдеще. Няма да претърпите загуби, в случай че употребявате този късмет, с цел да се образовате в тази сфера.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР