ОвенОт гледна точка на личните отношения този ден е много

...
ОвенОт гледна точка на личните отношения този ден е много
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 април

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец
Възможни са преференциални огромни покупки, изключително през първата половина на деня. Отлична облага би било, да се снабдите с книги, разнообразни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни стратегии, компютърен програмен продукт и аксесоари, автоаксесоари, такъми за пътешестване или за договаряния (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното приемане и разбор, както и положителното действие на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.

Дева
Бързайки, може да забравите да пандизите крана на водата, а това да постави завършек на спокойствието на съседите под Вас, които преди седмица са приключили ремонта си. Вашите домашни също няма да са доста удовлетворени. А може би е по-добре да си останете в къщи... в случай че е допустимо.

Везни
Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде мъчно да Ви изясни, какво тъкмо сяита Важно за Вас. Може би тъй като този въпрос няма да Ви се коства значим? Постарайте се въпреки всичко да си изясните, за какво Вашата половинка по този начин се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните препоръки...

Водолей
Днес ще Ви бъде доста радостно да прекарате всяка свободна минута с Вашия обичан и любящ човек. Благодарение на такия моменти може да се случат прекалено много прелестни неща. Дано по-често да Ви се падат такива дни на шанс....

Риби
Група учени наскоро са оповестили, че любовта провокира в организма същите биологични процеси, както яденето на шоколад. Ако това е истина, то за какво да се безпокоим? Колко сили, време и страсти бихте могли да запазите, в случай че можете да не се вълнувате от никакви връзки? Но в действителност, изключително във Вашия случай, подобен живот би Ви донесъл къде-къде по-малко наслаждение. Позвънете на индивида, който обичате, и не забравяйте да купите прекрасен шоколад.... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР