Овен Нови партньорства, любовни отношения. Наистина ли имате нужда от това?

...
Овен
Нови партньорства, любовни отношения. Наистина ли имате нужда от това?
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 ноември: Черен петък за 2 зодии

Овен
Нови партньорства, любовни връзки. Наистина ли имате потребност от това? Хубаво е да си отговорите на въпроса какво тъкмо търсите в една връзка, броя или качеството има значение. Погледнете в себе си.

Телец
Ще имате потребност от домакински уют и сигурност. Сезонът към този момент допуска човек по-дълго да се заседява вкъщи и тъкмо там се крие тайната на самостоятелността в дейностите.

Близнаци
Сериозно разминаване сред думите и делата Ви се следи. Изглежда сте давали повече обещания, в сравнение с сте в положение да извършите. След обяд ще би трябвало да помислите и за някои неизпълнени периоди. Действайте и се научете да казвате НЕ.

Рак
Склонни сте да пръскате пари, с цел да се почувствате по-добре, а това никак няма да Ви донесе нужното задоволство. Най-много да се почувствате отговорни по-късно. Потърсете различен метод за разтоварване. Спортът и разходките са добра опция.

Лъв
Имате мозък в главата си. Имате крайници в обувките си. Можете да поемете във всяка посока, в която решите. Имате себе си. Знаете къде желаете да бъдете. Вие сте този, който ще реши.

Дева
Слушайте деликатно събеседниците си, не отплувайте в страната на мечтанията си. Има много какво да научите от другите, само че най-много да откриете личните си неточности. И да ги приемете с признателност.

Везни
Днес имате шанса да се докажете. Най-важното е да сте уверени в своята уникалност и да не следвате шаблони. Дайте късмет на фантазиите си бъдете себе си. Само гледайте какво ще стане.

Скорпион
От персоналните Ви старания зависи какви ще бъдат резултатите. Не разчитайте на непозната помощ, само че пък и лаврите ще оборете сами.

Стрелец
Денят е удобен. Ден за естетика, цялост, наслада от живота, благополучие, лукс, удоволствие. Изобщо ден да празнувате живота.

Козирог
Доста натоварен ден Ви чака. Опитайте да сложите нещата си в ред, другояче предстоят много съществени пререкания. Днес е добре и да се поинтересувате по отношение на налозите, които дължите. И не забравяйте вечерта да се поздравите за добре свършената работа.

Водолей
За Вас през днешния ден се предлагат дейни дейности, само че не и начало на пътешестване и покупки. Бъдете дейни, само че мислете, разумността е доста значима.

Риби
Имате потребност от коренна смяна в ежедневния обичай, само че през днешния ден е петък и надали е най-подходящият миг за това. Можете да преработите и преподредите някои изостанали задания, а също и да си потърсите нова работа, в случай че се постанова. И не забравяйте - през днешния ден най-важното е да действате в група, сами мъчно ще се справите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР