ОвенНе изпускайте този благоприятен период да започнете разговор, който би

...
ОвенНе изпускайте този благоприятен период да започнете разговор, който би
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 февруари: Телци, преминете в икономичен режим!

Овен
Не изпускайте този удобен интервал да започнете диалог, който би задълбочил връзките ви. Денят ще бъде подобаващ да разкриете най-дълбоките си усеща на вашата половинка. Не се заемайте с прекомерно огромен план, с който не може да се справите. Може да се окаже, че това е много огромна хапка за вас и да останете разочаровани от това, че не сте съумели в работата си. Може би, през днешния ден по-добрата опция ще бъде да преустановите нещата, които не ви носят приходи и да насочите вниманието си към това, което сте пренебрегвали, че може да бъде печелившо.
Телец

Ако извършите комплимент или подарък на вашият обичан човек, то бъдете сигурни, че ще получите доста повече внимание от страна на половинката ви. По този метод ще изведете връзката си на ново равнище. Мечтите и витаенето в облаците ще бъде потребно за вас през днешния ден. Това може да ви помогне да ви хрумне концепция, която да развиете и превърнете в печеливш коз. Днес, може да ви се наложи да пестите съвсем срещу волята ви, а от събитията, които го постановат. Непредвидените разноски напоследък ще нарушат салдото в бюджета ви и ще би трябвало да преминете в пестелив режим.

Близнаци

Днес може да почувствате, че връзката ви става все по-силна. Вероятно, сътрудникът ви ще направи всичко допустимо, с цел да извърши всяко едно предпочитание и прищявки даже. Присъединяването ви към сътрудници, които имат сходни на вашите разбирания, ще ви направи доста по-продуктивни. Обединяването на знанията и опитът ви ще създадат екипа ви доста сполучлив. Не е изключено да съумеете да извлечете облага от нещо, с което не сте се сблъсквали до момента. Също по този начин не разчитайте единствено на шанса си, спазвайте разпоредбите си и отбягвайте съмнителните покупко-продажби. Това ще ви помогне за финансовото нагорнище.

Рак

Днес, с лекост ще съумеете да извлечете значима информация или загадка от вашата половинка. Всичко, което се е опитвал да скрие вашият сътрудник, през днешния ден ще излезе нескрито, което ще отрази позитивно на връзката ви. Бунтарският ви дух ще вземе превес през днешния ден и ще желаете да имате повече независимост на работното си място, каквото и да ви коства това. Ако чакате това да стане автоматизирано, то няма да съумеете. Нещата с финансите ви може да са в застой, само че с малко самообладание, ще постигнете задачата си в работата или бизнеса ви. Временното ограничаване от някои глезещи неща, ще ви донесе дълготраен разцвет.

Лъв

Денят е удобен за романтика, в случай че в действителност желаете да бъдете щастливи в любовта, би трябвало да дадете известна независимост на своите страсти. Нека фантазиите отидат оттатък хоризонта, действителността да остане при вас, с цел да се насладите възприятията си. Работата ви може да бъде много напрегната през днешния ден. Може да наподобява, че сътрудниците ви заобикалят, само че истината е че те просто желаят да се дистанцират от царуващия безпорядък. Свързването ви с хората от вашето минало или детство може да ви донесе облага в бъдеще. Не подценявайте тези контакти и бъдете отворени да развиете нови хрумвания.

Дева

Планетите ще ви създадат прелестен подарък като ще ви донесат по този начин мечтаното възприятие на естетика и сигурност във връзката ви. Независимо къде ще прекарате деня, то сигурно ще сте щастливи от основаната фамилиарност. Днес, не би трябвало да се преценявате с хората към вас, защото ще имате шанса да блеснете и да изпъкнете пред сътрудниците ви като покажете геният и професионализмът си във вашата сфера. Възможностите ви за правене на пари ще са свързани с наличието ви на събитие с доста хора, където да извършите контакти с доста разнообразни хора, имащи разнообразни ползи и кръг от другари.

Везни

Може да се почувствате подценявани от страна на колегата ви и да не получавате предстоящото внимание. Не търсете виновността в себе си, защото половинката ви може да си има персонални и професионални проблеми, които да не желае да споделя. Бъдете мощни и решителни в работата си през днешния ден и не позволявайте някой различен да взима решенията и да обере лаврите. Вместо да сте на назад във времето, бъдете водач. Усилията и работата ви ще бъдат високо оценени със съответното финансово заплащане. Вашите учители или преподаватели от университета ви, ще виждат вашият триумф и може да ви оказват помощ да се развивате още повече.

Скорпион

Ако усещате, че нещата в персоналния ви живот не вървят, то с днешната планетарна сила трансформацията във връзката ви, би била доста по-безболезнена. Отстраняването на подозренията във вашият сътрудник няма да е елементарно, само че ще ви донесе успокоение в дълготраен проект. Днес, може да се натъкнете на сътрудници, които ще се опитат да ви кажат какво би трябвало да извършите. Ако се оставите да бъдете повлияни, ще сте от страната на губещите, тъй че отстоявайте мнението си. Сега е моментът да предадете знанията и опитът, които сте натрупали под формата на някакво образование или менторска стратегия. Най-ценното нещо, което притежавате е информацията, с която разполагате и грешките, които сте позволили, с цел да помогнете на други от вашата сфера.

Стрелец

Възможно е да ви се наложи бързо да вземете решение обвързвано с персоналния ви живот, за което не сте подготвени на този стадий. Послушайте сърцето си преди да дадете окончателния си отговор. Може да ви се наложи да сте индивидът, който да смекчава споровете и напрежението в колектива. Уменията ви да потушавате пожари, ще ви направи най-ценният кадър. Изборите, които вършиме ще са директно свързани с моментното ви прочувствено положение. Ако сте уплашени и напрегнати е доста по-вероятно да извършите прочувствени покупки.

Козирог

С днешното нареждане на планетите може да започнете връзката си на чисто като разчистите всички насъбрани ненужни неща, неприятни мемоари, проблеми и разногласия от предишното ви. Отварянето на нова страница ще ви даде чувство, че сте нов човек. Не се опасявайте да поемете риск и обърнете тил на бавният и постоянен метод, към който до в този момент сте се придържали. Ускорете темпото и бъдете отворени към нововъведенията. Днес, ще имате опцията да изплатите дълг или да върнете заем взет от ваш другар. Направете го при първата комфортна опция и не отлагайте за различен ден, с цел да не изхарчите тези пари.

Водолей

Ако сте свободни, евентуално през днешния ден ще ви се желае да сте много смели и настъпателни в търсенето на нов сътрудник. Дозирайте самоувереността си, с цел да не изглеждате прекомерно нападателни в очите на другия. В случай, че сега сте на позиция, която не ви носи задоволство и работата, която вършите не съответствува с вашите ползи, то в този момент е най-подходящият миг да започнете да търсите ново предопределение. Обединяването на вашите средства и тези на половинката или околните ви, ще ви оказват помощ да си купите нещо по-голямо и скъпо за дома ви като нов тв приемник, пералня, климатик или миялна машина.

Риби

Изненадата, която може да получите от колегата си, може доста бързо да ви „ замае “ и да се съгласите с всяко едно предложение на половинката си. Ако нещо е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина, постоянно имайте едно на разум. Помислете над въпроса да придобиете нови познания, нови умения и даже нова специалност, с която да надградите сегашната си активност. Попитайте вашите сътрудници за настоящите образования и курсове, през които те към този момент са минали. Определено работата в свободното ви време, ще донесе съответната облага, само че това може да отнеме от времето ви, което отделяте за дома и фамилията ви. Така че търсете златната среда.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР